<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-12 11:37 AM:

第一場波呢??
02/03曼聯GE開鑼戰...(唔記得對邊隊==)
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2005-10-12 11:39 AM:

02/03曼聯GE開鑼戰...(唔記得對邊隊==)
咁你應該好細個
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-12 11:42 AM:

咁你應該好細個
90年

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2005-10-12 11:45 AM:

90年
啫係14/15歲,你唔使番學架
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-12 11:49 AM:

啫係14/15歲,你唔使番學架
今日放假...

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2005-10-12 11:51 AM:

今日放假...
放咩假
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-12 11:52 AM:

放咩假
教師發展日...呢排不停咁放假,遲d又什麼校慶,又放...

Cyndi Wang
要做功課..88~~

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2005-10-12 11:59 AM:
要做功課..88~~
我都打winning,88
c u :cool:

「收山腳」飛剷阿倫史密夫釀口角 朗尼又搞事曼聯家嘈屋閉

「麻煩友」朗尼又搞事!朗尼不嬲脾氣臭,睇唔過眼理得你是敵是友,照樣冇面畀嘈鑊甘。今次佢辣係曼聯隊友「辣椒仔」阿倫史密夫,朗尼國家隊操練中飛剷阿倫史密夫,後者即時無名火起,對朗尼喊打喊殺!

朗尼對奧地利一仗停賽,唔知係咪心火盛,練習賽中勇到離晒譜,就算係隊友都如狼似虎,一樣照辣。日前有人爆料,話當時阿倫史密夫引球推進,朗尼唔理三七廿一飛剷埋去,好彩阿倫史密夫反應快,敏捷跳起避過朗尼兇狠攔截。阿倫史密夫爭硬食朗尼「收山腳」,唔燥就假,即時大聲喝罵朗尼。朗尼鬧人就鬧得多,畀人兜口兜面噴到成面屁就少之又少,所以抵唔住氣鬧番轉頭。好彩一班隊友即刻分開佢,唔係分分鐘大打出手。話晒都係曼聯隊友,兩大「壞孩子」好快就平靜番,但之後難免面左左。

碧咸里奧都要受佢氣

朗尼對隊友不敬早有前科,英格蘭早排作客輸畀北愛,朗尼輸唔起見人就鬧,連隊長兼師兄碧咸及曼聯老大哥里奧費迪南亦要受佢氣,畀佢以「F」字頭粗口問候。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。