<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-21 22:24:
0 C9 ^/ y# \& A+ Z: W- `( @9 k- [5 d4 s8 n! w! {" b
我好好- I  I% q# |( b5 m( j& h0 Z! {
' h3 ^8 U3 G* h
不過我要訓喇, 拜拜咁多位bro.
; x6 a( z, G, }+ b: @88~00仔
00 88~~~~
take a bath sin~~
走咗好多人啊
【icon小偷™】
here...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-21 10:47 PM:0 W' m2 [+ L; L0 \8 o' v* o8 G2 d
here...
  N1 |% n5 U/ e' o
e排好似靜咗好多~
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-21 22:48:3 L' r/ Q) `# f2 M6 z. C8 ~
: M; d" Q' C5 E
e排好似靜咗好多~
: G. }# s; i# ^* F7 j+ ^' L/ l
係囉...小妹既威力....真係咁大!?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-21 10:49 PM:
9 z+ r8 @! R6 b  ~& v7 [% a) q8 q# X; \. s
係囉...小妹既威力....真係咁大!?
  ~5 `& _1 [6 T! l( _6 T真係好厲害0 K* D+ U5 l0 x3 {
佢真係唔再上黎???
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-21 22:52:, K5 X& J; q) I( ]3 {# r8 C
$ M5 [" F. p; ]8 a  E- l8 }1 z
真係好厲害) ~& W: y, J. C) _8 j/ L) l
佢真係唔再上黎???
9 X+ y6 `5 X& y! ^2 p# a0 M
我都唔知呀@@"
hey yo~#
( E+ o! P9 o$ G; i7 M4 R6 j: {各位好嗎~~??
You stfu plz"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。