<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-10-6 11:31 PM:

跳d唔知咩舞......= ="
袋鼠跳,鞍馬跳..下次又唔知跳咩~
Originally posted by tkk2p at 2005-10-6 23:33:

袋鼠跳,鞍馬跳..下次又唔知跳咩~
跳飛機

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
如果佢地扮馬騮同豬既話........比人鬧爆都似
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-6 23:39:
如果佢地扮馬騮同豬既話........比人鬧爆都似
如果扮袋鼠係對住澳洲會唔會被視為種族伎視丫那?

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-6 11:40 PM:

如果扮袋鼠係對住澳洲會唔會被視為種族伎視丫那?
應該唔會
不過可能會比人話侮辱國寶
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-6 11:44 PM:

應該唔會
皇馬又冇澳洲球員...唔驚~
睇見佢地咁又幾好笑,不過對對手好似唔係咁好
Originally posted by abc123aa at 2005-10-6 11:44 PM:

應該唔會
哈哈
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠

朗拿度批評耳機戰術與智慧足球

2005年10月7日

巴 西 前 鋒 朗 拿 度 周 四 加 入 對 足 壇 新 科 技 的 爭 論 , 他 開 口 批 評 了 耳 機 和 所 謂 的 智 慧 足 球 。

皇 家 馬 德 里 主 帥 盧 森 貝 高 最 近 在 比 賽 中 測 試 了 與 隊 長 魯 爾 的 耳 機 對 講 系 統 。

魯 爾 在 比 賽 中 透 過 耳 機 接 收 到 指 令 , 盧 森 貝 高 此 前 在 巴 西 哥 連 泰 斯 進 行 過 此 類 試 驗 , 但 遭 到 巴 西 足 協 禁 止 。

朗 拿 度 顯 然 並 不 熱 衷 於 在 比 賽 中 接 到 盧 森 貝 高 或 者 巴 西 國 家 隊 主 帥 彭 利 拿 下 達 的 指 令 。

「 我 不 認 為 這 樣 作 有 什 麼 好 處 , 」 朗 拿 度 在 巴 西 隊 訓 練 營 接 受 路 透 採 訪 時 表 示 。

「 除 了 讓 你 的 耳 朵 不 舒 服 , 這 不 會 改 變 任 何 事 情 。 在 球 場 上 最 重 要 的 事 情 , 除 了 貫 徹 戰 術 以 外 , 就 是 把 一 周 訓 練 的 成 果 展 示 出 來 。 」

「 通 常 是 球 員 的 素 質 決 定 了 比 賽 , 而 不 是 教 練 告 訴 你 是 否 應 該 帶 球 過 人 。 」

嘩...佢咁惡既....主帥都插~

Originally posted by tkk2p at 2005-10-8 01:02 PM:
2005年10月7日

巴 西 前 鋒 朗 拿 ...
耳機呢d野有冇都得,但係聰明足球應該要慢慢引入足球比賽果度,起碼會少左誤判
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。