<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BarristerSpring at 1-6-2007 09:43:

Originally posted by belibala at 1-6-2007 09:43:

排骨烏冬我想食呀
最簡單的美味......
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-1 09:49 AM:

最簡單的美味......
牛肋骨烏冬
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 1-6-2007 09:51:

牛肋骨烏冬
還在引窮人嗎?
冷暖那可休 回頭多少個秋
尋遍了卻偏失去 未盼卻在手
我得到沒有 沒法解釋得失錯漏
剛剛聽到望到便更改
不知那裡追究

一生何求 常判決放棄與擁有
耗盡我這一生 觸不到已跑開
一生何求 迷惘裡永遠看不透
沒料到我所失的竟已是我的所有

一生何求 曾妥協也試過苦鬥
夢內每點繽紛 一消散那可收
一生何求 誰計較讚美與詛咒
沒料到我所失的竟已是我的所有
Originally posted by BarristerSpring at 1-6-2007 09:55:
冷暖那可休 回頭多少個秋
尋遍了卻偏...
從此以後  無憂無求
故事平淡但當中有你
已經足夠
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-1 09:47 AM:

借問聲呀 Tri 家成員總共有幾多人...
Tri 家 冇一個有法奶敢既 Qual., 不值一提

唔比佢上EF 識朋友咁串? <-

[ Last edited by Triangel on 2007-6-1 at 10:03 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 1-6-2007 09:59:

借問聲呀 Tri 家成員總共有幾多人架?
你唔好又要我開套《笨Tri風暴》比你爭野食呀~

Tri 家 冇一個有法奶敢既 Qual., 不值一提

唔比佢上EF 識朋友咁串? <-
咁有幾多人先?開圍「笨Tri夜宴」都要知有幾多圍枱架~
《笨Tri風暴》志在爭野食而不在爭仔爭女,故法奶的 Qual. 反會落選~

識朋友有問題?
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-1 10:04 AM:

咁有幾多人先?開圍...
咁有幾多人先?
       <-- 我都數唔清,時多時少

開圍「笨Tri夜宴」都要知有幾多圍枱架~
        <-- 擺Buffet 咪得囉,

《笨Tri風暴》志在爭野食而不在爭仔爭女,故法奶的 Qual. 反會落選~
        <-- 爭野食邊有人睇架,

識朋友有問題?
       <--  個個 EF d 板主都好咸濕

[ Last edited by Triangel on 2007-6-1 at 10:24 AM ]
Originally posted by Triangel at 1-6-2007 10:19:

咁有幾多人先?
       <-- 我都數唔清,時多時少

開圍「笨Tri夜宴」都要知有幾多圍枱架~
        <-- 擺Buffet 得啦,

<-- 爭野食邊有人睇架,

識朋友有問題?
       <--  個個 EF d 板主都好壞+咸濕
我都數唔清,時多時少
       <-- 人黎架....點會突然時多時少呢?除非佢地叫「分身」

擺Buffet 得啦,
       <-- 我係都要擺唐餐呀....Buffet 咁死貴....想食窮我呀........

爭野食邊有人睇架,
       <-- 由笨Tri 擔正鮑鮑一角EF上下版主及會員定必鼎力支持~

個個 EF d 板主都好壞+咸濕
       <--  咪當比佢見識吓世面囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。