<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BarristerSpring at 2007-6-1 12:45 PM:

*&*^%^ *&(>....>>>>KL
_)IS) JSI
做乜呢幾日咁多人 姨丈到 ~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-1 12:40 PM:

我只不過安慰佢之嘛.......你理得我成功定失敗.......
叫左雞就算隻雞係劣貨都要比錢啦~~
仲唔速鎊唔好兩頭望
死火,我敢大個女都唔叫過雞忝,點答你呀。。

15/16 TriTri 加分題:
    如果叫左隻雞, 隻雞係劣貨,需唔需要比錢?

[ Last edited by Triangel on 2007-6-1 at 12:50 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
I am back!
Originally posted by Triangel at 2007-6-1 12:49 PM:

死火,我敢大個都唔叫過雞忝,點...
聽講話 望過都要俾錢呀 ~~
Originally posted by BarristerSpring at 1-6-2007 12:38:

!(@)*##&&&>>>.....83ud((
)_(*&***(0o ()( &^   ^&^YUJH **(
04k_+0390is dj(()(}  s0(N...??s ???skdi+0sk+
djmf odp ir0inf :': ]||s podinfj
dskidfsd mfk
dsdorp+dsk+ dk*&HU9(()%@#@4
$%gdy%%6vud

ldkdi9&^%&*(@#$%^&*(
火星文再譯

叉燒包 誰愛吃剛出籠的叉燒包 誰愛吃剛出籠的叉燒包
還有那蓮蓉包呀 豬肉包呀 玉薯包呀 豆沙包呀 應有盡有
好朋友 你到底愛吃那一樣
你到底愛吃那一樣 那一樣
廣東包呀 上海包呀 廣東包呀 上海包

廣東包 有個人他們愛吃廣東包 有個人他們愛吃上海包
朋友呀 到底愛吃廣東包呀 上海包呀 黃蓉包呀 上海包

我最愛吃是叉燒包!!!

譯得好唔好呢春春博士?
Originally posted by 阿葛Sa at 2007-6-1 12:48 PM:
go lunch
What so hurry
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by mhkk at 2007-6-1 12:45 PM:

溝貨
分段入, 唔會買貴貨
hiiiiii
Originally posted by 阿葛Sa at 2007-6-1 12:48 PM:

怕少d 囉 
上落實有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。