<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-11-1 01:52:

對滴,睇泥你係過來人?
你話呢?!
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-1 01:58 AM:

唔係唔痴家
我痴家你地都唔係到
仲有
我痴家但係冇講野姐
一家人有乜唔講得jack,大家都實撐你家嘛!
Originally posted by kakeidevil at 2006-11-1 02:00 AM:

你話呢?!
直頭係啦
Originally posted by ian2910 at 2006-11-1 01:58 AM:

問題係我send ge時候先入為主左...變左唔得客觀?

公公同極樂就話出晒面,美人就話無乜野.........

如果小師妹真係feel到先講ge,咁佢就真係堅!
我又覺得無咩野...個意思即係無好無壞...
同志應需努力...
Originally posted by ian2910 at 2006-11-1 02:00 AM:

一家人有乜唔講得jack,大家都實撐你家嘛!
唔係唔講得
係冇野講
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-1 01:58 AM:

唔係唔痴家
我痴家你地都唔係到
仲有
我痴家但係冇講野姐
點解要用痴呢...好令人想到另一樣野...
Originally posted by kaing at 2006-11-1 01:57 AM:

要平復講真...真係可以叫平復到...不過會唔會後悔就係另一回事...
你咁講,我就自問,好似曾經有過........但係而家無囉!!
Originally posted by kaing at 2006-11-1 02:02 AM:

點解要用痴呢...好令人想到另一樣野...
因為唔識打
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-1 02:01 AM:

唔係唔講得
係冇野講
其實gn 仔比我感覺好玩得同幾好笑...
不過覺得真人應該幾收埋真我...感覺ja...
有錯...當我發癲亂講野
Originally posted by kakeidevil at 2006-11-1 02:00 AM:

你話呢?!
無拖拍,但係年紀漸長,對愛情ge要求會越泥越實際?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。