<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 1-6-2007 19:07:

出左局九世啦喎
輸比邊能個!!???
Originally posted by d228216 at 2007-6-1 19:19:

11.4

0.23 to 11.4 ???
Originally posted by d228216 at 1-6-2007 19:20:
一陣去射賓賓
我又射
Originally posted by 小小康 at 2007-6-1 07:20 PM:

0.23 to 11.4 ???
第2隻
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-1 07:20 PM:

我又射
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2167925
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-1 07:20 PM:

我又射
我去機場射, 你落樓下揾個射
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-31 17:19:
[quote]Originally posted by 自由神 at 31-5-2007 16:53:

我做邊個角色先
《唐甘風暴》

《唐甘風暴》(Heart of Sherry),香港 No.1 娛樂網站 娛樂滿紛港男台 無上裝電視劇,共∞集。該劇於2005年8月25日 ( Sherry 注冊紀念日 ) 起,逢星期一至日晚香港時間21:00起播出。故事講述以 竹昇妹 Sherry 為背景的故事,劇名的「唐甘」就是指「唐朝甘學士」。一個EF論壇、一個 [真‧頑童俱樂部]大家庭,因同時看上加拿大華僑美女 Sherry 牽引出一場爭女風暴。因為《唐甘風暴》成為壇中熱話,而且收視率高,所以娛樂滿紛為此劇成立帖子、Chat Room等,讓劇中演員可與觀眾有交流。

製作年份 2005年8月25日開始
監製 QuiGonJinn
編導 甘甘
製作統籌 二世祖Gary
助理編導 杜夫、自由神、吉士溫、GN、TriTri
編審 BoyBoy 大皇
編劇 甘甘
集數 ∞ (直到爭到為止)
劇種 時裝
主演 甘甘、Sherry、自由神、GN、注冊了小妍妹、BoyBoy、TriTri、吉士溫、D佬、ckycky、膠娃
主題曲 講不出 Eng.
主唱 甘甘 (洗底之作)
作曲 杜夫 (R&B×Jazz再加少少blues=亂溝)
填詞 杜夫 (翻譯)

[/quote]

boyboy 飾演之大契對sherry 唯一對白:
"耳聽三分假、眼看未為真"........甘仔佢就"扮純好鬼假、變態乞人憎"!

boyboy 飾演之大契對甘仔唯一對白:
甘仔............普通朋友................普通朋友都無你份呀..............嗚!+q+"" (<--- 死左)

boyboy 飾演之大契對[真‧頑童俱樂部]大家庭上下唯一對白:
打柒甘仔呢條契弟佢啦!!!

Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-1 07:54 PM:

《...
板主偏心
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-1 19:59:

板主偏心
有口又係和,無口都係禾.............有心又係忠,無心都係中..........
所以我係中立偏左右,無偏心嘅~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-1 08:06 PM:

有口又係和,無口都係禾.............有心又係忠,無心都係中..........
所以我係中立偏左右,無偏心嘅~
你偏向反甘
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。