<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 00:38:- T: }9 l) |* E# u

" e; B$ o- N( N' o& m, d5 w8 u  A) u( `4 D
飲食天地呢期講酒, 得閒指教吓 1 A0 k5 t/ `  k  X- {
入面有幾個 topics 嘅 links:8 G. i. n4 @' v* p0 {
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=1
9 v/ d4 }7 Y$ J0 a8 |4 _4 A冇人同我講既!?
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:41 AM:
$ C' S! X7 u+ r1 ~) Q" `+ I7 _* v( F" q, R7 ?
Hi dukduk
9 O: h8 T1 o# B8 x

6 Q1 g- o& @, HIs it really duk duk?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:44 AM:
# \( i' v& S  `2 K% h% b; u2 B# Y- u7 q7 R( q, }

- y% U; A, m5 @  H/ d- m- Ljohn, 呢個就係冇老婆嘅答案 # I: a: r5 r3 d2 m& H4 `- Q5 l5 l
twh, 我辨工嘅地方有好多 18 - 22 歲嘅鬼妹, 不過路程可能太遠, 你未必会想嚟
2 U4 O% @5 Q3 B3 h$ X在試我嗎??
【icon小偷™】
Originally posted by 同意 at 2005-6-22 00:42:
/ o& d( q7 p- _, Q
, H$ w% ?. e) bHIHIHI
! w+ V& Z  ~) E- f7 h- `8 _
=.="
Hi ALL.7 Q" R2 ?: E: g) R3 F/ g6 G7 z
' f. P8 r+ x6 ?5 a4 o3 ^' d, b
創世紀播放中﹐請靜心欣賞。
傾開咩呀,大家
閣仔咪爛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:44 AM:
$ B! g8 L$ X% c! r7 j0 N
! h, @7 N4 ^: {冇人同我講既!?
3 i' x6 F  Q# a8 C6 K小心飲得多﹐左輪會甩拖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:44 AM:) N1 F" _' l3 B# y" }' X
3 O8 O* ^8 Q+ |1 R6 V7 P
冇人同我講既!?
. X9 e2 [& G" ?; G, b: H! ?/ t4 ~  |5 A
得閒支持吓啦, 响吹記攪 d 有意義嘅活動好難受歡迎, 我都想頂俾人做
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:45 AM:: H8 }) O% F. z" h3 z* x# {) t
, V# O1 h1 p3 H( q& [7 q6 R  B
Is it really duk duk?
$ }; x1 W5 i& v; {4 t初初真係好似﹐但識打中文既﹖要同意兄澄下清先。
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 12:45 AM:
3 r& v3 S6 I, E! |$ l, M7 K) G2 ~
在試我嗎??
5 `! ?6 \2 A$ D$ d9 W, x( u' @2 v
6 d/ o) I  e3 q  ]: A飛到嚟加拿大你都得 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。