<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 01:10 AM:

1,好丫 , 咁我就4月出大綱~~
2,果d我有話幾時出咩???
1.你出咩大綱???e加又冇人同你合作,你得大綱又点叫作好一篇色文...........(你咁口響!!!到時你交吾交倒好似我寫嗰篇''大綱+內容''既字數ㄚㄚㄚㄚ)
2.你話過,過新年前/後....會有時間出倒新色文......咁你有边篇新色文出左呢???
Originally posted by d228216 at 2007-3-11 01:22:

我根本就有
you send a message "hi" just before ?
Originally posted by 小小康 at 2007-3-11 01:25 AM:

you send a message "hi" just before ?
你估吓
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 01:24 AM:

1.你出咩大綱???e加又冇人同你合...
咁你貼留你大綱出黎丫~~
如果唔係 , 我唔知我大綱要幾多字 ...
Originally posted by d228216 at 2007-3-11 01:25:

你估吓
Originally posted by guswan at 2007-3-11 12:52 AM:

一次
我平時冇機會寫中文&睇中文......所以e幾年退步哂好吾掂......e加逼自己上網一定用中文字,因為只有e個時間可以認真寫下中文字.......知道边d字係我吾記得点寫既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-11 01:27 AM:

咁你貼留你大綱出黎丫~~
如果唔係 , 我唔知我大綱要幾多字 ...
1.e加叫你完完全全出一篇色文
2.而字數最少要有三千字......咁夠短喇!!!!
3.吾要只得大綱
Originally posted by d228216 at 2007-3-11 01:25:

你估吓
睇到你今日影o的相o的reply,原來今日果個就是「周偉童」!!!
呢個model 大有來頭,

今次我就以她為主打!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 01:32:

我平時冇機會寫中文&睇中文...
sry,人之患....

不過我平時做嘢唔駛寫字,中英都唔使,
我上嚟都係迫自己寫多D
Originally posted by 小小康 at 2007-3-11 01:36 AM:

睇到你今日影o的相o的reply,原來今日果個就是「周偉童」!!!
呢個model 大有來頭,

今次我就以她為主打!!!

身 高: 1.75m
三 圍: 86/60/89cm
特 長: 唱歌
榮獲2000年第六屆中國模特之星大賽冠軍及“最受歡迎模特獎”
被評為2000-2001年度“中國十佳職業時裝模特”
電影:
2005年《大荒野》
金意勳導演
飾演女主角趙 嵐
電視劇:
2004年 《天地真情》
何耀宗導演(香港)
飾演女主角 劉 曼
2003年 《夏日裏的春天》
唐 輝導演
飾演女主角 妙 歌
廣 告:
周大福珠寶形象代言人
南韓旭日化粧品形象代言人
愛國者mp3形象代言人
雪竹內衣
摩托羅拉V680手機
護舒寶衛生巾
李錦記生抽
櫻花牌花撤
可口可樂健怡
雀巢霜淇淋
嘉陵摩托車
諾基亞手機
新世界房地產
萊依婷洗髮水
福建雪啤酒
雜誌廣告:
COSMO》、《BAZZAR》、《風采》告、《時尚》、《日麗伊人》、《女性大世界》、《中國服裝》、《體線》等
參加時裝演出:
中國國際時裝周、大連國際時裝節、廣東時裝周、中山沙溪休閒時裝節
香港貿發時裝匯演、ARMANI時裝發佈、CHANNEL時裝發佈、KENZO時裝發佈、
BURBBERY時裝發佈、SWATCH時裝發佈、讓??路易雪萊時裝發佈等
公益形象:
葡、德、法等歐洲各國為中國服裝及旅遊做宣傳
赴俄羅斯為申奧做宣傳
中國健康協會公益廣告

[ Last edited by d228216 on 2007-3-11 at 01:42 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。