<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:03 AM:
7 m' D, M* C; |, i* Z% R
- e- R  v$ s4 P呢到唔係性版呀!?
# M: h6 k3 X9 K1 p左仔﹐唔好意思﹐我都唔知道女友同情婦係禁左架。請見諒。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:06:
5 q& L+ B6 Z7 h
9 o1 V2 n+ ]( r4 X- P) n+ J9 K
V妹你係咪衰呢, 又俾人插喇
" D/ o# {8 C  p6 q/ p6 T  C1 W1 K1 `.........
: w' k5 Y' S* k# `) y提醒咋....0 _/ n4 g3 q4 M, D9 o1 I# z
我都插D亂咁爆粗既人....
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:06 AM:
6 B# I4 R/ R: ~+ C% l: }  P/ Q6 k0 {, Z, q" Q
V妹你係咪衰呢, 又俾人插喇
+ U6 h8 ~; Z" Z. W) Y& l8 q# U5 R話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:07:
1 Y9 q' n) S" `
, A$ p  L% d  f" b/ Z; x4 V) B左仔﹐唔好意思﹐我都唔知道女友同情婦係禁左架。請見諒。
) o& X; v% I% L+ W0 W  #2632
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:09 AM:
" }* g+ v) M+ g
; o* D) H1 \9 o) l話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
- {6 m5 z  m1 T1 Z% L
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
好心你兩隻衰嘢有時間就 update 吓 d 英文飲食 topics 啦, 我姑丈難明架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:07 AM:3 H% w& J# Z. X5 }
1 I3 |1 ^% \$ J
.........) i( |! A! i4 p  e( T% s( P" K
提醒咋....( o! r7 u' j8 H! I) g
我都插D亂咁爆粗既人....
/ D0 I& V% U9 ~+ g: L  |
講真﹐我好想學下粗口架﹐我都唔係好識講。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:10 AM:
1 o/ B) B' m6 m$ |好心你兩隻衰嘢有時間就 update 吓 d 英文飲食 topics 啦, 我姑丈難明架
4 u* M" h6 J2 T) {+ c
那姑姊明不明?
- F; d) m# w* {; n" v; i6 e  D. [( G# n
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:10 AM:- g- v6 x" G8 _0 q2 z! H
好心你兩隻衰嘢有時間就 update 吓 d 英文飲食 topics 啦, 我姑丈難明架
6 s( u4 ?  k% I$ b' h最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:09 AM:1 F3 @! X2 o3 O

( ^. H# b# S: E. R話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
1 u' \% t1 y. F9 v- e& j6 V: {爆發筆戰了
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。