<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2008-10-11 11:29 PM 發表:
冇,第一次睇舞台劇
GN Ugrent Question

你睇完《樹盟》幾點散場, 因今天Last day易在外面
.....加附近IFC有36D暗fun, 評估過不過海

日期:10月12日
時間:21:30
地點:IFC
活動:愛到發燒首映禮

原帖由 ATX-828 於 2008-10-12 06:16 AM 發表:

GN Ugrent Question

你睇完《樹盟》幾點散場, 因今天Last day易在外面
.....加附近IFC有36D暗fun, 評估過不過海

日期:10月12日
時間:21:30
地點:IFC
活動:愛到發燒首映禮 ...
arm arm 訓醒有正野
原帖由 akakak777 於 2008-10-12 06:22 AM 發表:

arm arm 訓醒有正野
等GN報回時間再挾挾幫去影散場相

本帖隱藏的內容需要積分高於 1200 才可瀏覽
原帖由 ATX-828 於 2008-10-12 06:38 AM 發表:

等GN報回時間再挾挾幫去影散場相

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 1300 才可瀏覽
原帖由 ngw 於 2008-10-12 07:13 AM 發表:

http://motormx.atnext.com/girlph ... 3E%2A3J%3D%40%20%0A
http://motormx.atnext.com/girlph ... 5F%278V6T0%20%20%0A
http://motormx.atnext.com/girlphoto/ftPix.cfm?imgpath=M%22%3B%3DJJXSR6 ...
昨日就知.. , 今日
原帖由 ATX-828 於 2008-10-12 07:26 AM 發表:

昨日就知.. , 今日
昨日嗰個係唔係真係叫 周曉涵

今日呢個個樣第三張。。。有啲面善。。。但一時又講唔出。。。

原帖由 ngw 於 2008-10-12 07:50 AM 發表:

她原是台灣人氣model
打招呼
出自維基百科,自由嘅百科全書
跳去: 定向, 搵嘢

打招呼係問候說話嘅一種,只限於見面時用。打招呼唔限於說話,可以包括姿態。打招呼係因唔同嘅環境,情況,社會階級以有出入。

廣東人見人打招呼會隨便講啲打招呼對象可能做緊嘅嘢,「晨運呀」、「去街呀」、「買餸呀」。

爲什麽會那麽多o舊魚?
原帖由 ngw 於 2008-10-12 07:50 AM 發表:

今日呢個個樣第三張。。。有啲面善。。。但一時又講唔出。。。
康康乾女友毛毛?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。