<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:10:1 g4 N* U, Q8 B0 \5 _

7 [, I! O" Z! u' L7 U講真﹐我好想學下粗口架﹐我都唔係好識講。
: U7 T1 d5 E- v/ J, H唔講好過講..算啦
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:11 AM:
5 H8 N6 ^4 M, s1 D. J$ Y+ [3 D7 }' K; o8 s! ^8 E! R
那姑姊明不明?3 ~2 H% G5 L' x; r; Q7 G. Q/ O- O

# V2 l* g- E6 v, x3 Q9 v) O6 F
* T( O' r! O9 K) O0 Z. g0 d4 A& G
" R$ I2 }& ^8 x! Q' d
姑姐逼姑丈明
: k9 r4 m1 [: f& d" U& c4 Z你條蛇王 john, 帶埋塊手寫板開工咁惡
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:12 AM:) L- c7 E6 C- [1 {) h
) x8 u8 @; y) _3 Z+ d
最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
- d4 h' H: h: m8 \6 x; x9 N' F1 o/ g0 z/ I) x% U& t/ ?) l
食自己啦, 好 free 架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:10 AM:
4 C" ?$ r8 ]+ c! X
) T2 [4 F" R/ j! Y講真﹐我好想學下粗口架﹐我都唔係好識講。
7 B, q0 t. ~) K
9 G) t( p# ]2 R2 O/ _我以前好粗口架, 尤其對住甘生
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:12 AM:) b( D, c* i  L! S1 u5 \. ]

7 K2 D8 {/ l+ s最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
1 l( S$ d* S* t3 O: }: C" ?
搞到我好亂& j$ D* U- L" q; K
係咪叫vivi姐,定係vivi兄?
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:13 AM:4 [5 a4 h% g4 q, F# ~1 k
, q% T+ r, e. U) y

/ I, O+ {, z# `; @2 G- S姑姐逼姑丈明
! V" E7 ~/ K, s% ]/ |# e9 z3 p你條蛇王 john, 帶埋塊手寫板開工咁惡
) w( G; V) Y7 [6 p  J: ]
在家千日好....家中 home office
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
我想問....你地點睇我地d吹水人嫁??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:15 AM:
' J1 l- [. S. z$ L$ d( L/ W" C9 f9 t. M# U- B+ i3 b6 ~# X
搞到我好亂
3 A6 k: L. u/ m% E& s係咪叫vivi姐,定係vivi兄?
9 O) h$ A& A, R1 z( q你係咪要逼我講出我同性戀既秘密呀﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:12 AM:! E* O7 a9 t0 e' q1 v

$ X& p! k# A) L% R# g9 J1 b8 c最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
3 ~$ t  N% I; t* ]' X7 `9 K4 m
7 |4 O- c* ?4 |+ v
我又無MOOD, 藝術家冇靈惑
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:16 AM:
" o0 X8 o% {: L7 T$ r' ?我想問....你地點睇我地d吹水人嫁??
3 y1 Q3 T& H6 f* I1 R即係點呀﹖2 H. V! f6 ~$ F! L- Q( R1 \: n
我就覺得其實吹水區係應該無下聊架囉﹐有時D野比人無啦啦搬左去無聊區都好無隱架。
$ _! ]: ~" {  E, |6 D9 N9 H) o3 Q" Q
係咪應該甘答架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。