<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:22:
/ J" |) y$ {; m# n7 R" @- Z$ m. q" Y. g7 ]+ r) ^) p) ^- I) l/ G1 Q
再嘔多野
+ T6 q& \5 W/ e( [, Z7 W* l6 V
清下腸胃嘛
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:22 AM:
+ z4 Y2 e' O' j! ^+ }/ Y" q# p8 P- x! d8 Y  e0 K
再嘔多野
2 a7 J" I8 y4 w9 G+ {- I2 p0 v
% R" _( ~6 Y' n$ ^
john, 俾 d 儀態, 同我吞番晒佢
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
都唔係好明條問題。。。。對唔住
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:21 AM:
% \% p( D0 k0 K1 i
4 {6 d: F: S1 y" S仲想搞到我再亂d?8 e  w( v. |% D. u5 p) e: H3 v
0 X5 f1 h; S$ Z) p- Q2 q9 f$ C
[ Last edited by twh1110 on 2005-6-22 at 01:23 AM ]
8 k( X* z! W; C: Z8 w, k# [6 X6 F9 T
, _! F% e7 e, @% t# u) Z
你追 post 或者会追到我哋同性戀嘅秘密, 係半公開嘅秘密, 追唔到可以去 3x
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:26 AM:
3 ^* H/ S  b0 T# {
1 |9 h/ t! _9 n, Y" W
0 n2 W( w$ [1 Z# S: O, V/ p你追 post 或者会追到我哋同性戀嘅秘密, 係半公開嘅秘密, 追唔到可以去 3x
1 e# Y, ^& A! v8 @) W0 d
唔追啦~
5 s9 [) [8 R7 G$ H唔問好過問
+ C9 c  Y. ]  @- z$ O問咗仲衰過未問
【icon小偷™】
吹夠喇, 又要番去揍細路.... 唉0 H' T! k6 d) l8 g
Good day everyone
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:25 AM:* m( Q3 \* A5 f+ |; q# ?

- L$ I- U& s) {8 Y
6 b0 P- T$ e. x7 k' kjohn, 俾 d 儀態, 同我吞番晒佢
5 N4 b! J/ f; o' j* d; U$ T
我又唔係幕前人,洗乜儀態
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
我都去訓啦- t* H- O, V) Y- R7 Y/ u! Z2 G4 |
..................各bro &sis,88
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:30:
6 H) _; K7 M1 h& p$ w, z我都去訓啦
# S2 V  T! f) w& n$ L5 w+ N..................各bro &sis,88
1 l2 D; s; K. \4 d* |, v: I88~11仔
大家有遺言留俾我嘅話, 我俾一分鐘大家
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。