<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:28 AM:/ @( L. F  b" w6 }* X; r
6 N+ F2 O6 L. X, g1 x
唔追啦~; o* [) W$ J) D- w
唔問好過問
6 Y* ^* d6 R0 l/ M' M9 K問咗仲衰過未問
2 L: T" P! F- c$ Y+ A$ d  C9 W+ z( i5 @% }+ g$ E# K, v2 ^! s3 k( P9 }
唔明好過明, 唔係好似我禁一日嘔幾鑊
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
bye 媽咪
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
88全部走既人啦就﹐身體健康。
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:31 AM:1 G6 e$ k% _7 S4 b0 G% B

1 p1 D2 s2 F, h' ?7 d, P# ]3 ?( |( I' J' ?
唔明好過明, 唔係好似我禁一日嘔幾鑊
: P9 a$ b$ }; d/ e  a$ L0 A) i

* u, }7 M, t, t% h- F5 d! L你再唔学吞遲早 die from dehydration
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:32 AM:2 V+ \" G0 T& ^& M9 R/ P6 o! w3 _+ w
bye 媽咪
, p  _+ {1 \6 g3 b/ f# y
& M/ C& r& P$ Y  `$ ^* U* R得閒多 d 嚟幫襯
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:30:
0 ~: V1 L! }; G# y' t, X" `3 }大家有遺言留俾我嘅話, 我俾一分鐘大家
7 j6 K. a, F$ Z' K: e- x你係人妻?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:33 AM:( B; h& f/ p- ]2 S. S3 P- s
& _" G! C( `& {  i6 ?! B. L5 z) |
你係人妻?
  S4 X% E* E3 Q5 ~) X' A1 q) F$ [& S- r- Y4 ^
& 熟婦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:34:/ w& m$ Y6 h& M
& 熟婦
) k0 F" ~. C0 i% X& g- ?8 \: [: ?
有冇呀@@"
一分鍾遺言時限已到, 再見
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:36:3 l6 {# U& v3 k; n1 G
一分鍾遺言時限已到, 再見
4 p3 N1 {) t9 @4 T  j
88~sing
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。