<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
風月資訊, 点到即止, 去HK3X吧
Originally posted by attaboy at 2005-8-16 00:32:

先生提及的富爺可是萄京裡的富城?
唔好意思, 叫慣左, 最後回答: 即現名世紀富豪夜總會, 新世紀酒店, "TUM"仔徐日昇寅公馬路889號!!!
Close File.......

[ Last edited by 亨九利 on 2005-8-16 at 01:00 AM ]
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-16 02:53 AM:

唔好意思, 叫慣左, ...
收到.明白.多謝澄清.
酒我飲,交我打;
煙我唔戒,朋友我唔出賣!
Originally posted by d228216 at 2005-8-15 01:25 AM:

係有方法的, 不過重辛苦..............
都怪吾生不逢時
若然早2憶年出世 可能不用那麼生辛苦
只好繼續用那些進化了的幻想力
幻想mask下的神秘~相信總有一天我能伸手觸及!
...
Originally posted by 丹山 at 2005-8-16 01:22:

都怪吾生不逢時
若然你早生2億年的話? mask下的神秘不會是扶桑國魔女, 而是猿人襲地球.....
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
白痴問:大小好壞----->縮寫2字
Originally posted by 丹山 at 2005-8-16 01:22 AM:

都怪吾生不逢時
去兵頭花園感受吓!
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 15:21:
白痴問:大小好壞----->縮寫2字
白痴唔識答你
Originally posted by d228216 at 2005-8-17 16:26:

去兵頭花園感受吓!
非洲黑猩猩交配實錄
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-17 09:59 PM:

白痴唔識答你
唔冇咁激動
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。