<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-2 23:36:

預左無咖喇,希望d date 救得返啦.....
九成救得返,放心
Originally posted by BOYDWAN at 2-6-2007 23:30:

我見n95 細細部都幾多嘢玩嘛........
我部ndsl 有玩三國志同養倉鼠咖~~~
KFC? 有 sudoku 機賣咖咩? 幾錢部呀?

你乜都賴我返state 咖啦死仔~~~ 比你吹漲~
我都心郁郁想換 N95........可惜 budget 有限... 依然要用舊機......
三國志係男仔打 NDS 都打架啦.......養倉鼠點解唔養任天狗??
咁真係嘛.....買 NDS 打 sudoku 真係有米得串死人................

KFC舊年出過...餐+$XX.......都係照 sudoku 咁玩.....絕晒版 lu 有米佬........
你玩 sudoku 買書/手機都有得玩既遮.....係都要用 NDSL............

咁你話你2007年頭四個月有無出過事丫?即係唔關犯太歲事啦.........
咁你話你自從話過 states 出過幾多件事丫??
唔見鎖匙跌野連袋連電子野都..........
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-6-2 11:44 PM:

今次就算車主boy唔追究,hotel都.........
果塊玻璃最少4-5皮
咁樣架車 "hai" 一 "hai" , 入一入廠都...........................
Originally posted by BOYDWAN at 2-6-2007 23:33:

癡線! 落街邊度有炸藥賣? 七仔呀?
七仔果D係藥就藥嘞....................不過係壯陽藥..........

唔好話我癡線呀.....你咁有米......
打個電話乜都買到啦.............
Originally posted by QuiGonJinn at 2-6-2007 23:35:

咪就係咩都未讀過囉
咩都讀過咁串...........
Originally posted by 自由神 at 2007-6-2 23:03:

大皇!算數啦!有時D野好難講!
是...
又唔可以話人賠唔起。
可能佢即時比唔到,但佢一定賠得起,又唔係天文數字........一個人嘅價值點止區區小數?
對任何人都要平等看待,此為尊重。
需唔需要佢賠係另一個問題,佢嘅反應同態度其實已經賠返哂比我,所以咁已經好足夠喇。
我頭先都係咁同我班朋友講...........小問題毋謂放大喇。
(好似我先係受害人噃..... )
Originally posted by BOYDWAN at 2-6-2007 23:38:

唉~ 當自己用壞咯,唔發生都發生左,改變唔到咖啦~
你而家連想搵條女「安慰」吓都無得打.................
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-2 23:46:

我都心郁郁想換 N95........可惜 ...
NDS 打 sudoku.............我都係...........但係我冇米.

我鍾意N95甩build in GPS,
但好似唔係行window mobile ,
有好多software玩唔返,
15/16中.

[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-6-2 at 11:58 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-2 23:05:

你令我有邊 bath 邊打 PSP 的衝動...
............
Originally posted by BOYDWAN at 2-6-2007 23:39:

...................
買兇掟野..........................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。