<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
..............................................
咁你要睇緊d啦!

日日接佢放工囉!睇下重有無得同事...........

重有佢話幾時同表妹一齊,你咪打去佢表妹度睇佢表妹夾唔夾口供囉!

求証下先啦!
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-2 01:21 AM:
..............................................
乖孫番左泥都唔理呀公...........
Originally posted by luxiaofung at 2006-11-2 01:18:

guswan兄果然好计,我会试一试的啦。

弹的计给我。。。
唉,我自己都.............

不過呢個方法最唔好就係,
怕你自己抽離唔到....
自己諗搏唔搏.
Originally posted by guswan at 2006-11-2 01:09 AM:
我單野冇人理..............
Ian兄给你意见好的,因为是他follow up 的嘛。。。
我不知头不知路,怕讲错。。。
Originally posted by ian2910 at 2006-11-2 01:21:

乖孫番左泥都唔理呀公...........
個死仔.............................
Originally posted by luxiaofung at 2006-11-2 01:13 AM:

我有想过如果我是基督徒,机会是不是很大了?但我不是。。。。不会迎合而信教的。难啊。。。笨蛋一个
如果你係無神論都問題唔算大ge,至少佢唔會急.........
Originally posted by ian2910 at 2006-11-2 01:21:
咁你要睇緊d啦!

日日接佢放工囉!睇下重有無得同事...........

重有佢話幾時同表妹一齊,你咪打去佢表妹度睇佢表妹夾唔夾口供囉!

求証下先啦!
佢响廣州....................
Originally posted by luxiaofung at 2006-11-2 01:22 AM:

Ian兄给你意见好的,因为是他follow up 的嘛。。。
我不知头不知路,怕讲错。。。
下我都係arm arm知咋!無乜資格講follow up..........
Originally posted by guswan at 2006-11-2 01:22 AM:

唉,我自己都.............

不過呢個方法最唔好就係,
怕你自己抽離唔到....
自己諗搏唔搏.
睡觉之前好好想一想,搏一搏可能都无妨。暂时看定抵先。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。