<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-3 02:46 PM:

第三隻角呢???
千依萬順你唔試下攪下?可能唔告你強姦ga
Originally posted by Triangel at 2007-6-3 14:45:

咁又唔見中華經濟硏究院穿著制服個d姐姐對你千依百順
中華經濟硏究院d姐姐著咩制服??剩係著住件股市交易背心??
Originally posted by toro at 2007-6-3 02:48 PM:

我怕醜 ....
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-3 02:46 PM:

第三隻角呢???
Angel 只有光環,沒有角
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by sherryliu at 2007-6-3 14:01:

don't masturbate, it's not good for your body...
haha, sherry, I disagree for that this time.
in a positive view, it's just a very simple & normal way for man kind to satisfied their ownself without any affect, that's helpful to both physiology & psychology on human if do it befittingly.

btw, my younger sister had arrived and waiting for me to go, I need to off la, see you guys~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-3 02:37 PM:

台灣果邊d女千依萬順架~~
又唔見你溝到幾個
Originally posted by Lyon at 2007-6-3 14:47:

你都已經神境界啦, 重有乜要我呢d做細既提點喎 ~~
咁都睇得出,果然係老三
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-3 02:50 PM:

haha, sherry, I disagree fo...
其實我問過佢 , 佢自己都話有~~
Originally posted by toro at 2007-6-3 14:48:

告非禮之麻
Originally posted by 自由神 at 2007-6-3 02:16 PM:

呢排忙咩呀
.......好大壓力...>~< 好想轉换下環境...

我已經培育緊接班人.....凖備退居幕後(得閒先搞下).....之後向其他地方發展...

姐係會放棄e加所有野....

我份人係咁 , 同打機玩遊戲一樣 , 永遠擇d精英而又處於弱勢/未成大器既地方發展 , 當發展到咁上下.....去到中局 ,可預見天下為我一統之時......我就會冇哂心機 , 因為黎黎去去都係做番嗰個野(好煩好悶) ....咁我就會交比一路培育既接班人去接手........而自己就會完全(90%)離開,再從新找尋其他富冒險既挑戰性工作...

所以我自封係一個 經營之神 , 改造之神, 原創之神........但亦絕對係一個玩到就黎贏就吾玩既衰神.........因為我覺得封候拜相,享清福係一件好頹癈冇癮既事......咁既環境會將我既靈感磨滅貽盡.....变成癈人一樣

我e加開始覺得自己癈癈地.....吾想再玩落去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。