<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 零零性性 at 2007-5-22 19:08:

屁都仲未有滴
屁嘅單位唔係滴

你又知?
唉...............頂....真是不想說粗口......但唉............忍不住.........
娛樂 aio 要加分真是超難.............超個 10 幾個 post 都沒得加分......

反而是 d 吹水討論到 有得加分.......真是不知點解 ???????

我現在好想屌自己啊...........................
Originally posted by iamnot at 2007-5-24 11:44 AM:
唉...............頂....真是不想說粗...
每個月既自動加分既區會不停轉變
而且有上限

但我要明確話你知,只有版主加既分先會長久保存
你呢D自動加分到期就會扣番
詳情可以睇右上角既積分記錄

兄弟!我明白Down野要用分,不過你都唔好太操之過急
小心會有反效果!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-24 12:08 PM:

每個月既自動加分既區會不停轉變
...
仲諗住d積分會長存tim=.=
原來都有期限=.=
Originally posted by 彤b at 2007-5-24 12:55 PM:

仲諗住d積分會長存tim=.=
原來都有期限=.=
Auto 1個月有效積分 = 會到期扣番 / Moderator版主評分 =永久保存
Originally posted by iamnot at 2007-5-24 11:44 AM:
唉...............頂....真是不想說粗...
aio 所要求既,四個字 -- d相要 夠"新",夠"靚",夠"清", 夠"大"
EF 自拍兵團 就符合呢四個要求。

港男係純粹吹水之地,
有時因為要吸引會員,
提高氣紛, 便周不時加分比會員
會員在港男有得加分,
只不過係EF給與會員額外Bonus

iamnot 放開d, 放松 d,
千其唔好強迫自己,
只要大家一齊 enjoy EF
假以時日,你一定可以領晤到個中樂趣

[ Last edited by Triangel on 2007-5-24 at 09:47 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
唉......d分真係好難加......仲要有期限......
我好多保存區d post都想睇....600分真係遙遙無期~
Originally posted by fderek at 2007-5-25 12:07 AM:
唉......d分真係好難加......仲要有期限......
我好多保存區d post都想睇....600分真係遙遙無期~
兄弟 ~ 我同你注冊日子相若咋喎
Originally posted by ckyckk at 2007-5-25 12:34 AM:

兄弟 ~ 我同你注冊日子相若咋喎
注冊日子長過你
因乜解夠你多分過我。 富者超富   
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。