<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-6-22 03:31 PM:" S2 J2 Z% e7 O4 l9 T; r4 F! [( l
, d* w! _: }3 u2 o% H7 z3 k" a
如果佢改埋 JCer 咁應該無事...
; i* ^$ F- k& w4 c0 \8 v
除非佢重新搵張圖黎整.....我專登所有logo上既名同logo重疊!!
Originally posted by JCer at 2005-6-22 03:27 PM:% y( M! G) S5 D- r" [0 a
' q3 [* Q, s2 _2 W; \! P& k
唔單只唔尊重我, 更係唔尊 Asu 既作品...
, Y- \5 b5 i* V/ c  R# k: q1 t+ Y全心玩野, 死路一條
# ^3 D$ S% V8 Y1 K/ ?: i" c4 k呢樣唔緊要呢下唔得吖嘛!(玩下咋!阿芬咪打我)
阿水哥咁神出鬼沒嘅?又唔見左?
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-22 03:33 PM:
2 Y) r0 n) v' D! k5 w( I% M* o. u: a( ]. J- a* D  E8 b
除非佢重新搵張圖黎整.....我專登所有logo上既名同logo重疊!!
" J( F) S! c/ `1 |+ y0 O
醒樹…
Originally posted by toro at 2005-6-22 03:33 PM:4 S& V: A3 Z5 K! s3 ~1 L7 e

/ I; h- L; E; m/ f呢樣唔緊要呢下唔得吖嘛!(玩下咋!阿芬咪打我)
  q% t) z! f+ _! e( z) z& D- u
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by JCer at 2005-6-22 03:31 PM:% V& H0 `# P7 g8 \2 i

! u7 l& r2 `( A' U* D& l如果佢改埋 JCer 咁應該無事...
) p% k' v1 u5 [: e5 }9 A" F; C- [
說實在...開頭冇為意是同意...仲一路諗jc作死...甘臭串挑釁人
Originally posted by toro at 2005-6-22 03:33 PM:8 p6 d  [* J( [+ Q  @8 o; c6 I

+ h: W! [, q; f9 X; I5 E呢樣唔緊要呢下唔得吖嘛!(玩下咋!阿芬咪打我)
1 Q0 [+ t% g2 Y0 U+ i
~_~  鬼唔望你比人偷左部PSP... PS2又燒埋...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by toro at 2005-6-22 03:34 PM:' X3 r  i* M5 v1 D5 g. w1 R
阿水哥咁神出鬼沒嘅?又唔見左?
+ s) E! s- o3 d' O* r( ]( b0 M# y
你叫錯名人地就走law
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by JCer at 2005-6-22 03:37 PM:) u# H' ^: D- Z

0 p" a. b; @/ z+ x4 ?0 n~_~  鬼唔望你比人偷左部PSP... PS2又燒埋...
: N" w' r/ a( a2 j嘩!你咁毒?
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-22 03:36 PM:
1 M! X8 b' v# E  z/ \
+ i6 w  g& l. y3 ^1 Y說實在...開頭冇為意是同意...仲一路諗jc作死...甘臭串挑釁人
2 F# W: |0 N: X; A~_~ 我的臭名...更臭了.... 我有時都會睇錯...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。