<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-6-3 21:39:

仲用緊notebook無Msn呀?
我10.54入,幾多放好。D大佬話12.5-14.5
傻賢,唔好一味信人,信自己啦。
係有望上高位,但如果期間受沽壓插水要補倉先再升上15 又點?仲有無胆有無信心堅持?
乜叫最好價位?我真係未見識過,1 蚊入升到 1000 叫最好價位?升到1001又點計?
世界上無股神,所有升跌都係人為因素;見好即收先係上上之策,要知道玩股同玩期貨外滙唔同,玩股絕對可以玩鬥氣!
問吓你地個偶像呀股神d228216,好耐之前我同佢講中銀,結果係點?
係升左上歴史性高位。
但其實代價係乜?只不過係喺D-I 請全場 1 round 酒咋!點解?畫公仔唔駛畫出腸啦!
好坦白,我重來未輸過錢,唔係我叻,係d 電腦同d 飯局飲宴叻啫;你話你地多時間多經驗d 定班屋邨師奶退休呀伯多時間多經驗d 吖?你地連J 都未曉打佢地已經捕喺股票行啦!但係點解佢地會輸到仆街?點解我可以分別用180 萬買一個美孚1100 呎單位同用290 萬買太古城一個1400呎單位?
因為佢地 on 9 輸到仆街!原因係懶醒自以為睇得好透,結果要cash 平倉!

edward buffett 夠叻未?物一樣係飯局飲宴叻咯,佢可以effect 人就一定贏咖啦!
靠收風?第幾手風呀?收到中風到時物喺醫院上EF 咯~
如果無基本認知,買乜都死。就好似依家嘅[頑童]已經唔係俱樂部,係"酒樓"。
唔係咩?幾多師奶呀伯喺度係咁問,爭在未問米..........咁L 好執讀乜書返乜工上乜EF 吖,約埋一齊銀行門口等啦!李+X 仲做乜百街屈人寺海逸啫,等食長實禾黃好過啦!bill gates 仲做乜春window 啫,等食微軟夠啦!

股壇專收所謂叻人,想做神童住馬交日日 on 99,物繼續死磨爛磨咯!
我驚收尾嗰幾年咖,所以我唔會比意見;你估澳門叠碼仔同你揸埋主意落注呀?
如果依然堅持嘅話,我祝各位股神早日上頭版!
Originally posted by clkgtr at 2007-6-3 22:34:
今日影咗d 咩人

1200 x 1800 PIXEL下載

Originally posted by 小小康 at 2007-6-3 10:37 PM:

Originally posted by clkgtr at 2007-6-3 21:42:

639 呢大皇
等吓啦~ 3.3 至 3.4 先好諗,睇清楚先。
Originally posted by clkgtr at 2007-6-3 22:39:

重有吳廷欣,不過未執,要等一等
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-3 10:40 PM:

等吓啦~ 3.3 至 3.4 先好諗,睇清楚先。
早排3.7買
Originally posted by 小小康 at 2007-6-3 10:41 PM:

重有吳廷欣,不過未執,要等一等
吳亭欣
Originally posted by clkgtr at 2007-6-3 10:34 PM:

今日影咗d 咩人
我就咗d唔多識嘅人

Originally posted by clkgtr at 2007-6-3 22:42:

吳亭欣
Originally posted by kinz at 2007-6-3 10:43 PM:

我就咗d唔多識嘅人

cassie
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。