<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-11-3 01:49:

呢 个 反 应 好 明 显 被 我 讲 中 左。。。
阿 肥 婆 莲 终 于 嫁 得 出 啦。。。
........................................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
...........................................................................................
......................................
.....................                  ........................................
                    .......................................   ..............  .

............... ............              ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Originally posted by teramishu at 2006-11-3 01:47 AM:

我 明 白 你 个 心 情...
無錯...雖然唔係賭錢...但係個感覺差唔多...
賭錢還好...一時間得就得唔得就接受現實...
依GA LEE D 壓力時不時就出現...
雖然自己一路做多D 功夫...預計多D 既情況...
諗多D 有效既計劃...
但係個壓力然存在...可能要間公司經營到先會好D...
所以近排有時候真係好辛苦...
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-3 01:50 AM:

VIP card please
VIP CARD 都係我既計劃之一...
Originally posted by guswan at 2006-11-3 01:49 AM:

我呢?
來幫親點會小得你個份呢...
Originally posted by kaing at 2006-11-3 01:52 AM:

所以近排有時候真係好辛苦...
........................ 轻 舟 已 过 万 重 山。。。
做 生 意 同 做 人 差 唔 多。。。
要 挨 先 会 见 到 有 成 果。。。
就 好 似。。。
追 女 仔 一 样。。。
要 先 付 出,
之 后 再 有 成 果。。。
至 于 会 有 乜 成 果。。。
就 要 看 你 个 修 行 啦。。。

P:S 追 女 仔 你 想 要 有 乜 成 果 先, 唔 好 假 假 啊。。。
諗住間鋪咩style?
嘜頭諗好未??
顶 唔 顺。。。又 要 晕 左。。。
Good Night everyone。。。

P:S guswan 同 kaing, 希 望 你 地 放 松 d 啦。。。 小 心 身 子。。。
Originally posted by kaing at 2006-11-3 01:53 AM:

VIP CARD 都係我既計劃之一...
其實講緊咩
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-3 02:09 AM:

其實講緊咩
讨 论 紧 出 Post 而 又 唔 打 字 果 d 要 唔 要 捉 去 打 靶。。。
Originally posted by teramishu at 2006-11-3 02:09:
顶 唔 顺。。。又 要 晕 左。。。
Good Night everyone。。。

P:S guswan 同 kaing, 希 望 你 地 放 松 d 啦。。。 小 心 身 子。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。