<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 05:17 PM:
4 D' Q! p2 D) M& m4 ]
- l( `" H/ h# B2 p, n% a唔好扮野播 =.="
! t# k4 ]) k  n3 [: i8 K真係唔講唔知呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 17:19:
* P7 v$ [& s: C( \5 O" i/ R- z  T
! ~- \2 C, w7 s1 I+ `; E9 {+ e佢f5完啦
, l! N$ L! {9 f
我對你好失望~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:20 PM:+ s$ L% d: c1 u: K& `

8 \, v9 x" a0 F3 k+ `我對你好失望~.~
4 D8 X" j! O1 X% f% g5 {
何解 ~_~"
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 05:16 PM:
+ J% D9 t  Z% [$ o2 Y, f
8 g: y( K% \- r: R& pof coz,係每個男人既生活樂趣
7 v% O+ B; r) Y& q9 {% R# P$ L: y. y我問你係唔係放緊暑假咋喎..你up果d...關暑假咩事呢??
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 17:19:. h! c% N/ |' Y2 r  l5 s5 I
3 N4 T1 H3 j. U# a9 }
不敢玩你.......' `2 L: ?5 r4 P/ U# E& r3 [
三寸不爛之舌..........
: g' d+ v: L2 W& W% F6 W( s
都係跟諸葛亮東吳舌戰群雄學的..........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 8/22/2005 17:16:
  ?- u' X5 b# I+ [5 F' u- X# N) c  f
f5? 你地成班都好細個, 千祈唔好玩我呢個老餅喎........
+ x  o2 F- q3 X  V8 O0 X( ?7 U) Q
/ d) t" Y# q+ k0 q

3 R/ m" n& I" ~6 o' v* m  v亨兄幾大?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 17:20:
0 n1 b. H% q1 B0 a! Y0 C. f4 _5 |  X, J/ \
我問你係唔係放緊暑假咋喎..你up果d...關暑假咩事呢??
7 o) T1 P9 G1 K+ [佢暑假可以狂打嘛
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 17:20:
9 F5 S" N2 L# U7 B
, Z0 `: S9 d& d: A何解 ~_~"
5 `( q, Y; ~+ v2 ^我真係冇讀過f5嫁,我講左好多次喇~.~
Originally posted by tenmadio at 2005-8-22 17:21:
, u$ O8 M# {. E# ^& I) v/ ?& V6 P2 X3 z( j9 b, o* `. Y& v2 \4 G

. T0 r) d! n% A" f
, l3 q# ~. @- L3 N1 U; s& q亨兄幾大?
* y: I' _2 J0 o! n
37, 老餅一個.......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:21 PM:- s8 o4 v' d* U
; N. p/ X' @1 K0 @1 _3 o* d
佢暑假可以狂打嘛
" ^4 Z2 n8 N( @2 F
0 \+ {3 X0 c' p4 {( k# H
沒咁誇.委左大過點樣9女:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。