<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-11-3 11:18 PM:

为 工 作 而 累 定 为 感 情 而 累。。。?
工作......
如果感情事令到我累......我會選擇放棄....
唔會俾自已因為愛情為辛苦.....
Originally posted by 極樂 at 2006-11-3 11:28 PM:
如果感情事令到我累......我會選擇放棄....
唔會俾自已因為愛情為辛苦.....
终 于 被 我 遇 到 对 感 情 洒 脱 的 女 仔。。。
想 问 你 是 否 好 需 要 自 由 咖 ?
至 少 唔 想 成 日 黏 住 个 男 友。。。
我 想 问 香 港 是 否 有 个 电 台 节 目 係 被 男 仔 打 去 投 诉 女 仔 咖。。。?
我 记 得 首 主 题 曲。。。
'No No,No No No No,No No No No,No No There's No Limit。。。'
好 耐 之 前 响 26FUN 某 区 见 过, 依 加 唔 见 左。。。
有 唔 有 人 可 以 被 d 资 料 我 ?
Originally posted by teramishu at 2006-11-3 11:36 PM:

终 于 被 我 遇 到 对 感 情 洒 脱 的 女 仔。。。
想 问 你 是 否 好 需 要 自 由 咖 ?
至 少 唔 想 成 日 黏 住 个 男 友。。。
岩岩拍拖果陣梗係成日黏住男朋友架啦~~
到左依家........
我一星期多數見佢三日, 唔見面果陣可能連電話都無傾....
就算講電話都唔會多過15mins (平均10分鐘內)
如果有朋友約我出街, 就算大時大節....我都會同朋友出去....

其實我都唔係話要自由, 只係同佢拍得太耐拖所以先無咁痴纏.......

如果有一日我男朋友離開左我....我都可能會哭到死去活來......
(睇乎佢因乜事離開我啦~~真係大吉利是~~)
Originally posted by 極樂 at 2006-11-3 11:46 PM:
我一星期多數見佢三日, 唔見面果陣可能連電話都無傾....
就算講電話都唔會多過15mins (平均10分鐘內)
如果有朋友約我出街, 就算大時大節....我都會同朋友出去....
呢 两 句 好 似 好 激 波。。。
七 年,唔 通 时 间 真 係 可 以 令 到 段 恋 爱 该 变。。。
依 加 同 七 年 前 你 地 的 感 情 有 乜 明 显 改 变 ?
Originally posted by teramishu at 2006-11-3 11:57 PM:

呢 两 句 好 似 好 激...
唔~~~~~
我地只係傾少左電話囉......
但係一見面果陣都好sweet sweet 架~~

如果一路可以keep住咁....都幾好架.....

(估唔到你記得我拍左7年拖喎!!)
Originally posted by 極樂 at 2006-11-4 12:01 AM:

但係一見面果陣都好sweet sweet 架~~
令 人 羡 慕 的 一 对 恋 人。。。
有 唔 有 乜 特 别 心 得 或 忠 告 被 大 家 ?
Originally posted by teramishu at 2006-11-4 12:06 AM:

令 人 羡 慕 的 一 对 恋 人。。。
有 唔 有 乜 特 别 心 得 或 忠 告 被 大 家 ?
無架~~
可以維持得咁好....
其實係我男朋友既功勞~~

我都幾小姐脾氣~~佢就到我囉~~~
而且佢有幽默感~~令我唔會覺得悶.....

如果係其他男仔....可能一早散左lu~~~
Originally posted by 極樂 at 2006-11-4 12:09 AM:

我都幾小姐脾氣~~佢就到我囉~~~
而且佢有幽默感~~令我唔會覺得悶.....
喂 喂 喂。。。 唔 好 响 度 晒 命 波。。。
到 左 结 婚 时 期 未 啊。。。?
可 能 你 要 主 动 求 婚 波。。。?

[size=-8]P:S 你 就 好 啦。。。 我 都 要 找 番 个 成 日 就 我 的 女 仔 先。。。
Originally posted by teramishu at 2006-11-4 12:17 AM:

喂 喂 喂。。。 唔 好...
下? 我一路以為你係女仔黎添~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。