<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 04:40 PM:
" B1 C6 K( d/ x) Q4 H8 {hello william
7 j, \5 ^3 N# M+ }* ~
john好啊!有咩傾緊呀!
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 04:39 PM:
" I4 I/ y4 ~8 ~" D% R/ O% Q! O) @* v0 h2 {" N- a" X# d4 k* o
% G) I# O) N, z) J
我諗起d機械人卡通嘅分體合體場面…個屎塔同機械人合體…
Originally posted by william303 at 2005-6-22 04:42 PM:; `+ I( R* U2 M8 S( M

6 }- a/ r) m5 l* ujohn好啊!有咩傾緊呀!
  {3 F8 B1 Y7 d7 V  h無特定題目…
頂唔順, 要入黎
Originally posted by toro at 2005-6-22 04:42 PM:5 m9 e) I6 ~2 ^& m

; s/ L0 k4 S. I9 q. o8 I我諗起d機械人卡通嘅分體合體場面…個屎塔同機械人合體…
8 J2 S2 J, R. k3 ~
我就係驚我打出呢個名, 又趕女
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by crap at 2005-6-22 04:46 PM:
/ `( a4 d+ w# K* N頂唔順, 要入黎
6 Z9 ?* l. a% {7 _) o' h2 m蟹~~~~~~
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 04:46 PM:
& S9 @: `1 {, R
6 u# O  l, M) B% g我就係驚我打出呢個名, 又趕女
. h: A6 w; w6 l  L$ w5 B8 w又唔係咸嘢…
Originally posted by toro at 2005-6-22 06:46 PM:" m  g5 ?0 R: N( q, u9 H

/ x4 c$ Q! q/ ^- a% w蟹~~~~~~
. d! C0 n: a' b+ `, a2 [8 y
8 }) Q4 s$ n4 e9 d
蛙~~~~~~! h4 m9 ^4 R5 R5 P7 Q. Q' k
1 m# B* V- i  I+ R- _
又重遇 =.="
Originally posted by william303 at 2005-6-22 04:42 PM:' m8 r; W/ K( g. c( h
% u) C" V2 S' H9 e
john好啊!有咩傾緊呀!
5 B( o& O1 T+ g% `你個旅遊zone 喲pic 好正!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by crap at 2005-6-22 04:47 PM:0 ~) V: k- p# p! H

* q; P# k6 x- k$ a/ @5 g# X* C# B$ X4 ?4 s: ^! h( F) O! N
蛙~~~~~~
2 l9 X$ k2 ?& A$ z/ \
& J! T$ T) j( Z( F& s又重遇 =.="
3 r1 d) w: N4 P3 `0 C5 R$ B, r
呵呵呵…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。