<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 05:08 PM:

真聰明~
咁貪靚
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 05:08 PM:

真聰明~
你真係傻嫁
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-4 05:12 PM:

duff,我又點會唔掛住你地?:...
Originally posted by 自由神 at 2007-6-4 16:55:

你都知自己係賢皇呢
no, 賢皇 is you~
I strongly believe that you can become a good leader.
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-4 05:12 PM:

duff,我又點會唔掛住你地?:...
shit, are u leaving tonite?? at least tell us when u are leaving and promise to come back here if you have time no matter anywhere on earth
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 16:55:

Simply wanna kiss you....that's all~
hahahaha~
just keep it well, I will come in front of you and collect them all in future~
Originally posted by 自由神 at 2007-6-4 17:15:

賢,記住尋晚我同你講過嘅嘢。
你唔係垃圾,你係一舊煤炭。
經得起壓力經得起琢磨,你一定會成為一粒充滿閃耀光輝嘅鑽石!
到時就到你扶助其他煤炭仔喇。
Originally posted by BOYDWAN at 2007-6-4 05:22 PM:

賢,記住尋晚我同你講過嘅嘢。
...
你唔好咁講啦!

搞到人唔知點咁!
我.......會盡力嫁啦!
Originally posted by BOYDWAN at 4-6-2007 17:12:

duff,我又點會唔掛住你地?

ckyckk, coolala, Triangel, duff, eqhigh, clkgtr, belibala, AWU, d, admin, toro, kakeidevil, BarristerSpring, Lyon, gary, gn, playbr, QuiGonJinn, Rated-R..............仲有好多好多.......呢d 英文字母我一定常在心。
當然仲有一d 中文字我亦一定永藏心中。
以後一切就拜托你地大家,要致力令EF 成為會員嘅精神寄托處,令大家可以從現實生活入嚟鬆一鬆抖抖氣呀。
boydwan 唔係d 乜大皇,你地先至係!你地每個人都有皇者風範,每個人都有過人之處,有你地引領,EF 一定可以成為一個令世人嚮往嘅國度。
BoyBoy....我自問真係一個好眼淺既人,睇到你呢番說話我又忍唔住喇........

可以咁講,我響十一年學業生活上,聽教聽話,專心上堂既時間真係十指可數。
但係響呢十年入面,我最大既得著在於四個字:尊師重道
呢四個字我真係睇得好重。所謂一日為師,終生為師,更何以會止於我最欣賞敬畏既大皇?
所以無論將來天各一方,相隔幾多個海洋,幾多個天地,幾多財富,幾多朋友兄弟都好,
你始終響我心目中地位無與倫比。

放心,你既吩咐我從來無托手掙,亦都無令你失望過。以前唔會,將來都唔會。
我好高興可以識到你呢位朋友,希望你會得閒返黎呢個樂園坐吓,探吓我地呢d老朋友就足夠喇。
呢度永遠為你開放,你個寶座會永遠等你,頑童風氣永遠唔會變。
你再返黎香港既時候要重掌旗鼓架!

死麻甩佬.......我真係忍唔住喇......
Originally posted by belibala at 2007-6-4 17:15:

shit, are u leaving tonite?? at least tell us when u are leaving and promise to come back here if you have time no matter anywhere on earth
beli, forget abt everything reality, just relax, have fun & fooling around in here, that's the purpose of 26FUN.
no matter where I'm, you guys are all keeping in my mine~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。