<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 4-6-2007 17:49:

又刪我topic~~
既然 BoyBoy 臨走前都要記住做呢樣野,
將來我一定唔會忘記既。
Originally posted by sherryliu at 2007-6-4 04:12 PM:

I am coming to HK this summer
i too~~
Originally posted by 自由神 at 4-6-2007 17:54:

好在禁番轉頭睇到呢個post姐

No,賢皇係你,永遠都係!
其實皇、神、人、妖、佬、獸都好啦!都各自代表左D意思。
唔係個個都會俾人叫大皇嫁!因為大皇本應只得一個。

我知道你要離開先拉伕組個班子接力。
我諗你都知道我地既料子啦!
我地都係要跟你學野先上得台嫁!

不過你雞既世界有更重要既野做,咁都無辦法啦!
我希望唔會令你失望啦!

BTW......點解 "reality = 雞既世界" ?????
"蛋既世界 = EF" ????
Why ????
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 05:56 PM:

既然 BoyBoy 臨走前都要記住做呢樣野,
將來我一定唔會忘記既。
走??????????
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-4 05:59 PM:

走??????????
去雞既世界
Originally posted by 我愛章小慧 at 4-6-2007 17:57:

i too~~
                  依然專業水平的英文~

2. Although "You too"......but I think only little members will be concerning with this~
Originally posted by 我愛章小慧 at 4/6/2007 17:49:

又刪我topic~~
主題係我移走嘅~
Originally posted by coolala2005 at 4-6-2007 18:02:

主題係我移走嘅~
我見到你啦 LaLa 哥哥~~
Originally posted by 自由神 at 2007-6-4 06:00 PM:

去雞既世界
唔係 鴨既世界 咩???
Originally posted by Edgar Davids at 4/6/2007 18:03:

我見到你啦 LaLa 哥哥~~
我係na na 姐姐呀~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。