<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:23 PM 發表
而家有無得一支支咁買嫁?
煙仔朱古力
原帖由 SCM 於 2008-10-23 10:25 PM 發表
個度d鬼仔既英文都好易聽
可惜冇鬼妹
不過經過個日 我既結論係同異性講正經野先會有話題
傾閒計真係成日都冇話題
所以我女性緣甚低
我同你岩岩調轉,我鳩up當秘級

但我一講正經野....佢地就唔會願走
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:28 PM 發表

我同你岩岩調轉,我鳩up當秘級

但我一講正經野....佢地就唔會願走
依家同d中五舊同學(女仔)講野
都係問近況 講講下就問學業ga la
最極其量 都係問下幾時約成班出黎聚會
永遠唔會講心事 私事 閒談
原帖由 SCM 於 2008-10-23 10:31 PM 發表

依家同d中五舊同學(女仔)講野
都係問近況 講講下就問學業ga la
最極其量 都係問下幾時約成班出黎聚會
永遠唔會講心事 私事 閒談
石仔為人太正經
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:33 PM 發表
石仔為人太正經
同普通朋友都係講唔到其他野
咁同個有feel既 就更難
好難拉到話題同佢地講野
原帖由 SCM 於 2008-10-23 10:34 PM 發表
同普通朋友都係講唔到其他野
咁同個有feel既 就更難
我今日先鳩up完......
我原本諗住食香口膠,有兩個女仔話佢地有糖要請我食
一個係奶糖,一個係綠茶糖
我就鳩up就話一齊就好似飲綠奶茶.....
問心,我唔係要溝女,但無啦啦自動鳩up
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:37 PM 發表
我今日先鳩up完......
我原本諗住食香口膠,有兩個女仔話佢地有糖要請我食
一個係奶糖,一個係綠茶糖
我就鳩up就話一齊就好似飲綠奶茶.....
問心,我唔係要溝女,但無啦啦自動鳩up ...
無啦啦自動???
我同d年紀相近既男性
特別係成日見既
都會無啦啦自動串人  唔知點解
仲要串完之後 先會諗返頭先有冇得罪人
原帖由 SCM 於 2008-10-23 10:39 PM 發表

無啦啦自動???
我同d年紀相近既男性
特別係成日見既
都會無啦啦自動串人  唔知點解
仲要串完之後 先會諗返頭先有冇得罪人
無嫁,真係不自覺會鳩up

成日寸人 小心好喎
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:41 PM 發表
無嫁,真係不自覺會鳩up

成日寸人 小心好喎
我一定唔會串得太盡 而且都係一兩句
個一兩句未必有惡意 但一定冇善意
原帖由 SCM 於 2008-10-23 10:44 PM 發表

我一定唔會串得太盡 而且都係一兩句
個一兩句未必有惡意 但一定冇善意
吹脹
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。