<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:43 PM:
0 j1 }! `7 j: ?8 L8 I% [" N. {; ^5 d
多謝你啊!
8 j2 ?) N& L2 n" A; c8 X系啦~~正經人家
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 17:47:- v9 D% {7 B+ a8 s' F: b
7 m4 t9 r: O  l! f& l! j: Z% o/ L  W% y
系啦~~正經人家
+ D' @1 j; H* |+ N
阿雀呢??
Originally posted by 小鳳 at 05:47 PM 17:47:1 L& _7 ~6 N, M) m! q

5 N! t: j, N/ k4 N! [& K系啦~~正經人家
1 }2 \. r6 p8 L你又知丫?
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:48 PM:3 w3 a# Y8 i" {+ z& p
1 b, O# F/ z1 e$ a* _
你又知丫?
4 V* r& ]8 G8 S+ n您都無同佢地一起講xx野
Originally posted by 左輪仔 at 05:48 PM 17:48:
$ _. z) x/ a/ A! i6 O- d  S7 y  L0 l7 H! D+ f& A& ~4 b( u
阿雀呢??
3 F& T" C! ^9 b4 D" i. @啊~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 05:48 PM:: c  [1 _4 w# V2 w- j( f# J

, G& O2 r! R* ~" f; {: h阿雀呢??
( r8 s( W: i( F7 g- x有咩意思呢
Originally posted by 小鳳 at 05:49 PM 17:49:
' |- B$ q- _! W  _
) m% D+ D0 n) |6 Y您都無同佢地一起講xx野
7 h( ]( N' y! G8 {
喔!!!原來是甘!!
Originally posted by 小鳳 at 05:50 PM 17:50:$ I% H5 \! c$ T( H! w

) o- c" J- Z9 x! z5 F# E: D有咩意思呢
) r6 I5 o9 K. r5 X  [看你有咪意思咯!!
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 05:49 PM:; \3 U! z% G9 Y( c( B
1 Z! Q/ ~0 H8 q1 r) p2 w7 Z% [7 d
您都無同佢地一起講xx野
" \1 O  w; ^1 O' I* _6 }! t, A* y
好似話緊我~灰
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 07:04 PM:( ]2 P! [/ t! _

" ]- Y) m. I  P9 J4 f$ H咩事比人讚??
! s% t! a, q- U* ^. L
; V5 r# n$ |) E頭像老頂讚你冷靜丫麻
3 R0 c7 _9 z4 V( o2 J/ `3 s2 ]3 R8 Z) ~' W; V/ o$ |& D, v
閃了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。