<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 05:57 PM 17:57:% c+ w9 W9 d: e8 S" k. P! J
# V% }8 H. a* ^- e$ m3 Q
唔抵...
' N2 C* s1 n0 L$ o$ |. O* `$ f) `
甘你想點啊?
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:59 PM:+ V; X8 a9 q/ s! C2 f/ r9 Z' I' ~
! T9 ]3 T, D3 r' K
啡他起身啦!!
! [( z" M( `# e3 s9 |  E唔好啦>.<
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 17:54:3 y8 g  p$ z* _! y

( o6 [2 w2 P1 X1 K& C4 L/ s0 S佢去左.........交交豬
, w% T% |# H( L9 Y5 F) H6 d9 P小鳳...係你既報仇機會呀
Originally posted by 小鳳 at 05:58 PM 17:58:* a7 Z3 A' V3 i# d" E

+ C  ^) x0 }, r5 ~. W886~crap
+ w8 c0 Z+ K& r+ W6 Q剛才那個是你來丫??
走啦,唔玩啦, 蝦我5 p5 Z8 g. N' \  d0 }/ [6 E1 u" s
88 變面小鳳,立腸
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 06:00 PM 18:00:" w# ?' n9 |) |
. C0 Q, K! p( d: O
小鳳...係你既報仇機會呀
: @& n" o" n3 t! ^1 @' W* B
同意啊!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 06:00 PM:" l- ]& N& q; G" H0 F

) U0 s2 H2 g" G1 O2 N% o小鳳...係你既報仇機會呀
- W8 z2 R7 F/ W9 W# I& a3 S$ h唔好玩啦
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 06:02 PM:
7 C" ?4 p4 M8 @8 K走啦,唔玩啦, 蝦我  K& B( Z/ Q3 G( G
88 變面小鳳,立腸
: i5 g9 m0 G) x* c6 H1 F4 B886~胡仔
88 左
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 06:02 PM 18:02:
& ^) h. j* }# W6 p" ~走啦,唔玩啦, 蝦我
% ~- A! G5 ?8 U88 變面小鳳,立腸
( W* E1 t/ T% y3 n# E8 E
bye~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。