<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-10-23 11:59 AM:

此其一啦,其二係今場維拉多次射門都係可以入波既,但比個龍門救晒......
韋根真係神奇球隊,上季一升英冠就升班
今年一升超聯就有咁好成績..
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-10-23 12:00 PM:

韋根真係神奇球隊,上季一升英冠就升班
今年一升超聯就有咁好成績..
如果個勢再係咁落去應該可以搏到打歐洲賽
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-23 12:00 PM:

最怕有d 轉折期

對d 壯態唔係成日都咁好既球隊黎講

贏左咁多就好易輸番咁多
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2005-10-23 12:00 PM:

但係驚佢下年顧着打歐洲賽,而降班
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-23 12:02 PM:

所以好可能會早早出局..
Originally posted by lookityourself at 2005-10-23 12:03 PM:

所以好可能會早早出局..
好大機會
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by lookityourself at 2005-10-23 12:02 PM:

最怕有d 轉折期

對d 壯態唔係成日都咁好既球隊黎講

贏左咁多就好易輸番咁多
雖然係咁講,但係佢班波既鬥心應該幾強,況且升班馬第一年上到黎其他差唔多級數既球隊未必捉到佢路
摺吧啦
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-23 12:02 PM:

唔降班都嚇餐死啦,愛華頓打左幾場歐洲賽事之嘛....就搞到咁
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-23 12:06 PM:

唔降班都嚇餐死啦,愛華頓打左幾場歐洲賽事之嘛....就搞到咁
愛華頓打到冇眼睇
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
曼聯死火...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。