<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 18:03:' z# M; n; s: L8 ~& c
88 左
: E# ]- s. X( b4 C: G) B  B( l0 c
88~約翰
Originally posted by 小鳳 at 06:02 PM 18:02:
* [/ |# |. y/ o) a+ {8 [. X! |! F/ u  C8 n2 z" y
唔好玩啦
8 H; W  K) V1 n# h9 G1 D0 ~- b鬼叫他整日蝦我!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 06:04 PM:
9 M* f1 G3 o4 ^1 f
: ?- U; U. I& t2 h鬼叫他整日蝦我!
* e% [* q4 `1 J" n, ]+ z不會的
立腸, 可唔可以唔好吹住( j# [; h. P: c  l- I
過去搞左好文區先?) H3 X, i, y2 I- |9 e, G5 \
我真係無時間搞佢, 唔該曬/ I  f2 M' z& u# P4 E

- w) O' v: L8 t+ s% b同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
Originally posted by crap at 2005-6-22 06:05 PM:& S+ V- V% L  j
立腸, 可唔可以唔好吹住3 B1 R2 o6 s- k1 E( A3 L) l% m
過去搞左好文區先?6 q/ h  b- y6 z, S" I* o! ?7 `) Y0 a5 W
我真係無時間搞佢, 唔該曬
4 }: I. j. ~- y# O% H3 ~$ o; z* W. c* F5 M( p$ O7 n
同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
) x  ]7 ]: G/ M4 s% X
拿~尼d咪有大將之風囉
Originally posted by crap at 06:05 PM 18:05:
# C! s! D  p# q: h' B8 }& M3 O1 m立腸, 可唔可以唔好吹住
5 i, A( P% U1 G: ?- Y; Z過去搞左好文區先?8 ~, a( x. v9 R, v9 G
我真係無時間搞佢, 唔該曬1 q  {! w; [$ e/ g6 m7 l* }
; t1 ^5 v& j# G
同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
$ g6 S0 H4 R9 L4 U7 A. J7 a  R我在好文區啊~~
3 Z* w/ V- o2 p6 {4 k6 W一邊在看文章和加分啊!!
# U3 n9 ?- Q0 ?; ^當然一定照你的規格去半的!!* v  L4 L, _5 S" J! g, V. O
只是分身在吹水版吧了!!
; q, @/ B% D6 G4 D; u: C+ {好啦!!我不吹水啦!!. ~& ?# ]8 s8 w5 c' j' S* c
!!!!現在去住好文區!!!!; ~- G3 m8 x5 M
小鳳,左仔等陣見啦!!
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 08:08 PM:3 d+ F' z4 X6 t- G
! X+ u/ X& j* J+ B3 y' k1 B0 F
拿~尼d咪有大將之風囉
( n0 A1 j' d' F. f7 w: l; g( V/ E1 K6 `
阿雀都有嫁
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:10 PM:
' N. _  x+ _" ]% I& f5 r. j/ n# Y0 Z7 ?4 f, j
我在好文區啊~~2 Q, ~/ _1 Y. G  F4 o; g; w3 u3 u
一邊在看文章...
' V+ x8 B3 R# C/ v3 n/ ]) E. a
唔洗睇嫁喇,
0 \& G. L' J- z1 s( e1 f你見佢合規格就加啦. j  \& ?3 q/ _
最緊要加曬咋: c2 S0 L& X4 b
佢地見無分加會唔出post嫁 =.=
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 18:08:/ ?2 _! c. j& M* J& o

^+ E6 e3 x# i拿~尼d咪有大將之風囉
) n& K, f: r+ N, v- q  c# n
佢係我地隊長黎嫁
閃了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。