<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-5 09:03 PM:

非也非也~
又唔見我覺得女人催緊...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=1000#pid2176998
Originally posted by SCM at 5-6-2007 20:59:

第一,二題:10張圖比人down  + 1-2張封面(可能同上載既有相同 亦可能冇相同)

第一,二題:2條片 一條唔過2分鐘 另一條6-8分鐘 2片內容大致一樣

咁post既話有冇犯規
如果1-2張封面同上載既有相同 可以 (因為依然係 10張 不同的圖)
如果1-2張封面同上載既有出入 唔可以 (因為已變成 11-12張 不同的圖)

如果兩條片一同出自 同一出品 (如 松島楓 Pretty Kiss,只係唔同分段) 唔得
如果兩條片一同出自 同一公司、主角 但不同出品
(如 松島楓 Pretty Kiss + 其他 松島楓片的摘錄) 

希望幫到你。
Originally posted by d228216 at 5-6-2007 21:00:

預祝你千頁頭貼++++++++
多謝先D哥哥.........我都冇估到係我..........
[真‧頑童俱樂部]到第 228216 個帖時我都加你分祝賀返你先~~~ =]

=================================================

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-5 at 11:27 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-5 09:12 PM:

如果1-2張封面同上...
我講既片唔係av片
係d水著既短片
一段訪問
一段花絮
Originally posted by playbr2 at 5-6-2007 21:06:

馬上質疑下你先......

檢視過後....

你果然冇公信力.....你係有乸公信力
御貓快快之貓語質疑 我乜都聽唔到~~

我係又冇公信力,又有乸公信力,又乜春公信力都缺乏 先啱呀~~~

=================================================

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-5 at 11:26 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-5 09:12 PM:

如果1-2張封面同上...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=4#pid2177015

Originally posted by SCM at 2007-6-5 09:17 PM:

我講既片唔係av片
係d水著既短片
一段訪問
一段花絮
短片暫停先 ~ 等我地商量一下先好冇 ?
一有決定即盡快公報
Originally posted by SCM at 5-6-2007 21:17:

我講既片唔係av片
係d水著既短片
一段訪問
一段花絮
我知......打個比喻遮........
而家都唔比貼松島楓D片啦..........

如果係訪問同花絮,因為唔係同一片段抽錄出來,應該得啩.........
(得55%肯定因為驚 BoyBoy 同 admin 要孭鑊.....)

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-5 at 11:26 PM ]
阿神!~ 喺唔喺度~~~~
Originally posted by 自由神 at 5/6/2007 20:48:
走先啦!聽日見!
...............無事發生~~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2007-6-5 at 09:28 PM ]
Originally posted by ckyckk at 5-6-2007 21:18:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=4#pid2177015

咁你想 渺小膽小弱小的候任褲仔 點喎............
三小褲仔係咁架啦~~~ 未見識過世面呀......

點同雞爺你喎............

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。