<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2008-10-27 16:48 發表
A佬個場邊區嫁?
婆羅奶~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-27 16:53 發表

即時充血~
上次嗰個佢問我會唔會上北京呀..........我連回鄉證都無, 上L 咩?
我同佢交換左個電話, 話得閒先慢慢傾~
咁好成績?!
原帖由 自由神 於 2008-10-27 16:50 發表
...............
hahahahahahahahahaha~~~~
真係衰到無影呀~~~
原帖由 自由神 於 2008-10-27 16:54 發表
發達啦
陣間比相你睇~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-27 16:57 發表

陣間比相你睇~
你自己影架?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-27 04:54 PM 發表

咁可以執d 平舖同二手車位嘛, 可以賺咖~
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-27 04:57 PM 發表

陣間比相你睇~
咁我就真係發達啦
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-27 04:54 PM 發表

咁可以執d 平舖同二手車位嘛, 可以賺咖~
車位.....= =
平鋪.......= =
我連USB都無呀
原帖由 AWU 於 2008-10-27 16:55 發表

咁好成績?!
大家交個朋友啫, 無其他嘅~
我同傾咗幾次, 有一次佢講開奧運, 我話我都未去過北京返過大陸, 佢話如果我黎佢帶我四圍去喎.......不過要就吓佢時間, 因為佢要返工喎.
我物比我電話佢, 話如果佢黎香港我同佢四圍遊, 佢跟住就比左佢電話我, 話有時間打比佢.
但係......我唔曉國語喎, 點傾呀大佬?
2000頁霸唔到頭位呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。