<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 作為beckham迷而家既我好失望
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iMacc at 2006-1-24 12:00:

年過30比起廿零時有所不及,又有何出奇呢.
咁你地就唔好成日用皇馬迫佢打Dm令佢失準來做借口la~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
防中唔係令碧咸失準,係唔o岩佢打....佢要失準既打咩位都會失準......
摺吧啦
The problem is he could not change the game anymore, like he use to do b4....

he is not the most effective player like he use to be
好似佢今季初果2-3個月仲打得好好格

佢所以仲要求皇馬加薪同續新約.......

我吾係成日睇佢, 佢呢排有幾吾掂啊??????
Originally posted by bigfish at 2006-1-24 02:25:
出 post 位仁兄好似淨係識彈, 一d 理...
奧雲無正選係盧森保高既問題 !
皇馬~~~基本上就係一個球星墳墓,打到走下坡都唔係只係Beckham一個,近年過去d人都冇乜邊個係會越打越起,只有隋住年紀越大,慢慢地走入墓穴裏~~~~

[ Last edited by DeepThroat on 2006-1-24 at 03:32 PM ]
Originally posted by buengland at 2006-1-24 14:51:
好似佢今季初果2-3個月仲打得好好格

佢所以仲要求皇馬加薪同續新約.......

我吾係成日睇佢, 佢呢排有幾吾掂啊??????
睇下low:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by DeepThroat at 2006-1-24 15:30:
皇馬~~~基本上就係一個球星墳墓,打到...
你話係球星墳墓 , 我話係領隊刑場就真

講真近幾年既領隊有邊個過得到一季, 去皇馬做領隊 = 受靶
Originally posted by 清揚 at 2006-1-24 12:07 PM:

咁你地就唔好成日用皇馬迫佢打Dm令佢失準來做借口la~
都唔可以話迫, 只係轉型啫~

我又唔覺得佢真係打到咁差啫, 走動又多, 又有長傳, 只係比當打時遜色, 正所謂花無百日紅~
Originally posted by iMacc at 2006-1-24 04:34 PM:

都唔可以話迫, 只係轉型啫~

我又唔覺得佢真係打到咁差啫, 走動又多, 又有長傳, 只係比當打時遜色, 正所謂花無百日紅~
我覺得如果隊波又唔係冇防中的話都係搵佢打返右中場吧啦.......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 作為beckham迷而家既我好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。