<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:22 PM:

施仙奴有入球能力
正係皇馬今場需要o既~
入球?連雷耶斯都未搞掂呀,入球~上到去助攻都成問題
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 03:22 PM:
唔好下下首先就話要掟邊個走,呢樣果樣...
大哨今場波好落力, 不過阿仙奴守得好好, 中場迫得好緊, 所以個波比到佢既機會唔多.
最有機會既一次係大哨過哂阿仙奴後防單刀, 但都比施華後上趕到破壞左....

覺得阿仙奴今季係歐聯打高一皮波, keep住既話或者係舊年利記翻版
一剎那的幸福足以回味一生

講真...皇馬真係入球....都真係只係有運仔先入到球.....
個波上唔上到去...都已經有問題...波都未到前場又點射波...
靠昨日個d 長傳直線...快速進攻...
又唔夠支援同助攻....靠個人破關....講要一個人過2至幾個阿記....
重要入埋...真係誇左d.....
除非大哨變返23歲個時啦....一個人中場過幾年入到大禁射入埋...
不過現在講真係發緊夢.....
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:34 PM:

入球?連雷耶斯都未搞掂呀,入球~上到去助攻都成問題
所以今仗先用番沙加度..始終老波骨防守會好d

Originally posted by brightman at 2006-3-9 05:41 PM:

大哨今場波好落力, 不過阿仙奴守得...
同意,佢今場幾落力,所以我唔認為特別關佢事
摺吧啦
Originally posted by kaing at 2006-3-9 05:41 PM:
講真...皇馬真係入球....都真係只係有...
前場一定上到..........
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-3-9 05:43 PM:

所以今仗先用番沙加度..始終老波骨防守會好d
係呀~但係今場施丹,碧咸狀態唔夠.........
摺吧啦
不過老實講....昨日和波....相信大家皇馬波迷都已經心滿意足.....
起碼唔會輸得難睇先啦....
我就勁鐘意皇馬入面好多球員...不過昨日踢到咁真係好失望下....
如果好似abc 兄講....早60分鐘個時出動換人....真係有機會win 都唔奇....
因為尾段個幾分鐘真係似樣....
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:45 PM:

係呀~但係今場施丹,碧咸狀態唔夠.........
其實我覺得法明尼係阿記既弱點, 不過碧咸連佢都食唔住.

皇馬抵出局la,兩round都不及阿仙奴,遺憾阿仙奴win得太小~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。