<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?
返回列表 回復 發帖
歐聯不嬲都係有能者居之,技不如人咪要淘汰囉,強隊被人淘汰,怨得邊個呀,連小隊都攪唔掂,就算俾佢捧埋杯,咁又好有代表性咩??
站0係球迷0既角度黎講,無疑強隊有一定0既號召力,但有d黑馬份子0係度,至顯得刺激,就係因為有一d小隊0係度,歐聯至有代表性,唔會俾人話係四大聯賽隊伍壟斷0既賽事,
如果樓主淨係想見到強隊0既話,不如0係winning度開個league自己玩啦

[ Last edited by kerr on 2006-3-9 at 05:33 PM ]
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 16:59:
英超三大班霸一哥車仔, 二哥曼聯同衛...
你咁諗法不如only去睇球星算la,睇乜野波ㄚ,冇細球會D出色青訓又點會有今日系大會光茫四射既所謂球星ar???朗拿甸奴,亨利,艾辛,舒夫果D邊度黎架,咪又系系細球會得先至吸引到大會買,你估個個都好似D某某球星咁出身豪門ar???跟住行行企企就身價不菲咩,如果UEFFA真系好似你咁講去做,那即是呃殺一些未成名但有料到既player既表演舞台.......
如果比我選擇要睇年年都果幾隊拎冠軍,或是年年都有不同的黑馬異軍殺退一些所謂班霸,我寧選後者喇,起碼刺激D生鮮D先
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by kerr at 2006-3-9 17:31:
歐聯不嬲都係有能者居之,技不如人咪要...
Agree,D曼聯,皇馬,拜仁,利物蒲同車路士根本打得唔好,底輸
'性版討論區"
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 05:04 PM:
賓菲加, 里昂呢d, 真係冇乜 fans, 實...
想知你是怎樣定義實力強?冇乜 fans就唔參加得?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 05:10 PM:

坦白講, 我相信香港冇乜人可以成隊...
乜佢地比強隊out,你唔會傷心咩?!年年都有強隊出局架啦!!!
你不如話整夠幾個冠軍,分豬肉咁~你咪唔傷心囉
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 05:10 PM:

利記想買但買唔到森馬奧 ,袓記棄將好波之人米哥利,紐奴高美斯,雷沙奧,仲有踢到施素高盲咁濟既比圖都唔識

你都唔好話有睇過歐聯喇~
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-9 18:09:

利記想買但買唔到森馬奧 ,袓記棄將好波之人米哥利,紐奴高美斯,雷沙奧,仲有踢到施素高盲咁濟既比圖都唔識

好波
'性版討論區"
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-9 06:09 PM:

仲有基奧雲尼
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 04:59 PM:
英超三大班霸一哥車仔, 二哥曼聯同衛...
睇多d波先講野啦朋友

如果你有睇小組賽皇馬第一場俾里昂技術撃倒既話,你就唔會講d咁既野架喇....

論進攻既效率,我諗而家8強隊伍入面,得巴塞可以勝過里昂咋,其他果d....

賓菲加我最有印象既球員係:米高利、沙保沙、紐奴高美斯、列卡度。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。