<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦唔係"一人球隊"!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-3-26 08:52 PM:

你有冇真系睇過佢隻手的動作?!
球證就係覺得佢隻手過高而且真係打中人地塊面先比牌,而且球證全場都好嚴,比紅牌係正確呀,你話球證成日都唔嚴淨係對雲達美迪嚴就話啫
睇完呢場波之後跟住我睇果d波我覺得d球證好鬆手
摺吧啦
Originally posted by iknow at 2006-3-26 09:38 PM:

頂波一定會手肘去先的,用力跳果下隻手一定向上的
鬼叫佢打到人........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 08:40 PM:
今季既利物浦同上季既利物浦有兩個轉變:

一:陣容變得全面和強大。

二:可惜變得愈黎愈冇霸氣。
同上年比...陣容係變左...但又未去到強大咁緊要...
期望季尾佢再加d 有實力既人啦...

霸氣...在我心目中...利記無左霸氣十幾年啦...
即使當年杯賽三冠果年....
我都唔覺佢有霸氣...

希望再明天啦!!
=)
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 08:40 PM:
今季既利物浦同上季既利物浦有兩個轉變:

一:陣容變得全面和強大。

二:可惜變得愈黎愈冇霸氣。
同上年比...陣容係變左...但又未去到強大咁緊要...
期望季尾佢再加d 有實力既人啦...

霸氣...在我心目中...利記無左霸氣十幾年啦...
即使當年杯賽三冠果年....
我都唔覺佢有霸氣...

希望再明天啦!!
=)
Originally posted by sonyguy at 2006-3-27 01:31 PM:

同上年比...陣容係變左...但又未...
就連車仔都冇霸氣,利記更加冇啦
不過利記真係踢得幾好既對愛華頓果場,識得把握對手擺烏龍既機會食住上都好緊要
摺吧啦
以往數據顯示Liverpool在冇謝拉特時的表現比謝拉特在陣時更出色~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abc123aa at 2006-3-27 02:24 PM:

就連車仔都冇霸氣,利記更加冇啦
不過利記真係踢得幾好既對愛華頓果場,識得把握對手擺烏龍既機會食住上都好緊要
車仔既唔係霸氣,係屈機既氣勢。超越了霸氣。哈哈!!但對手好難服。真係諗唔倒英超有邊隊可以贏車仔。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 06:10 PM:

車仔既唔係霸氣,係屈機既氣勢。超越了霸氣。哈哈!!但對手好難服。真係諗唔倒英超有邊隊可以贏車仔。
唔覺車仔有咁強
變成咁
真陰公
Originally posted by sonyguy at 2006-3-27 01:31 PM:

同上年比...陣容係變左...但又未...
今年陣容都係調整同融合既階段中
比多1,2年時間實得
變成咁
真陰公
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 06:10 PM:

米杜士堡~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦唔係"一人球隊"!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。