<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改
返回列表 回復 發帖
Originally posted by asas125435 at 2006-3-28 12:14 AM:

基本上你犯左手球就係你0既錯
所以認唔認都係衰仔,尼點冇問題
況且做錯左野可以毫無悔改之心
死撐話手球係方便射波都仲可以話佢岩??
1.唔係用唔用手的問題
用手緊係唔arm
但係佢係唔係用手係球證話事......................
好似上場富咸咁

2.個問題係
犯手球係錯
但係佢無否認

我想講佢講的說話
係想表達
我好自然咁用o左手,因為唔arm位
定係
佢係想講
我係用手咁點呀

我地都唔知道
我都想睇下英文板係點寫

我係覺得大家可以更加critical .............................
Originally posted by Azuma at 2006-3-28 01:14 AM:

1.唔係用唔用手的問題
用手緊係...
有兩個重點:

用手緊係唔arm

佢犯眾憎

呢兩條罪加埋就係死罪。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-28 01:17 AM:

有兩個重點:

用手緊係唔arm

佢犯眾憎

呢兩條罪加埋就係死罪。
犯眾憎咁味要買萬人迷
Originally posted by Azuma at 2006-3-28 01:22 AM:

犯眾憎咁味要買萬人迷
我驚到時買左個老碧咸番黎兩面不討好。哈哈!!(我指男+女)
我愛長澤
Originally posted by cfccfcc at 2006-3-27 11:09 PM:
??認又衰仔....
唔認又衰仔???
佢講得好arm ar
係有做過.....點解唔可以認?
上面講得岩,不過呢句仲岩

唔認一樣比人小,認左佢起碼夠坦白
放心~下次球證會釘緊你,就算無犯手球,一樣話你有犯
其實豬油包咁答有d傻仔~

因為每一個球員喺球証心目中都會有一個印象...係好係壞就睇你平時比賽點~

唔到你唔信...今季泰利多次手球都無吹就係一個例子....重有唔小出名插水嘅球員跌球証都未必會吹...

家陣豬油包咁答...你話班球証個心會點諗...好自為知啦....下次有小小嫌疑球証都實會吹定先...因為明知你話個波唔啱位就會用手...又會咁傻咁答都有嘅...唔通有型d....
Originally posted by Azuma at 2006-3-27 11:14 PM:

1.其實我睇唔出同佢講的說話同孔子有咩關係
2.我唔覺得佢講的說話有咩問題

其實
用一個平常心去睇.....
用平常心去睇,杜奥巴真係好賤,
犯完手球仲話自己岩,
等於強姦完人話佢唔強姦發洩唔到性慾.....
仲話"唔覺得佢講的說話有咩問題"........
比個你!!!

P.S. Drogba講野好摩蓮奴..............
Now's the time,Italy.
如果有英文版就好...
除左佢ge減肥方法之外,對佢冇任何好感~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。