<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我過得每晚都好難過!!!, 有也咩方法可入睡!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-12 16:55:

你睇下佢下面個奸笑樣.........
佢都無嬲
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-12 04:57 PM:

佢都無嬲
仲奸笑tim
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-12 16:59:

仲奸笑tim
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
.
Originally posted by hate1118 at 2006-4-12 02:42 AM:
大家認得我嗎? 我今次不是討論我前夫...
Go Gym n excercise sure will help !!! or go jogging n swimming!

[ Last edited by t8c8h8 on 2006-4-12 at 05:07 PM ]
唔好再諗la~
諗黎都冇用~
你e+專心係你家人身上先~
我知你個心好唔好過~
但你再咁諗住呢件事~
有用嗎~??
為左個咁ge賤女人,作賤自己身體~
值得咩~??
你理好你自己同你屋企人ge身體~
之後~
去旅行散下心啦~
我知就算點講你都冇可以即時冇事~
比d時間la~
仲有丫~
唔好飲酒la~
傷身丫~
Originally posted by hate1118 at 2006-4-12 02:42 AM:
大家認得我嗎? 我今次不是討論我前夫...
訓唔到米唔好訓囉...當一個人有需要訓既時候...
身體自然會休息...有時一路諗住訓...就會掛住諗訓...
忘記左訓係人自然既動作...訓唔著可以上黎依度吹吹水...
依度大把人可以陪你...

仲有你話自殺既問題...請問一下你知道死左之後既世界係點樣嫁?
依個世界冇人知...如果你覺得依家好痛苦...可能死左之後仲痛苦..
要去一個未知既空間...不如留返係一個相熟既世界...
坦白講...你依家死左...個男人同女人會傷心咩??
傷心既只會係個d真正關心你既人...
你做返你自己啦...個男人忘記唔到...米由佢留係個心度...
冇一個人可以永遠24小時記住一個人....
到最後你可能連依個人叫咩名都唔記得...
你去搵一個會關心自己既男人啦...
再唔開心...d時間都係一樣會過...
再傷心...過去都返唔到轉頭...
再飲酒...到最後都係要醒...
再哭...都哭不出結果...

你要係度浪費時間...去記住過去既痛 .... 定係去找一個新的開始...
一切都係由你去決定...命運可能一早定做...不過都要你去做先有..
將來又有邊個知道結果...可能到最後你先係全世界最幸福個個...
如果你發覺你個世界好灰...甘希望你可以用你雙手...
拿起勇氣...畫出你新的人生色彩...

come on....今日既你仲生存緊嫁..
好好利用你的時間....如果你覺得唔開心...
不仿周圍走走...去見識一下依個世界...
我的格言:世界甘大點會玩得晒
甘多野你都未識過...
甘快就放棄自己...你真係對唔住自己呀...
你的唔開心...我地依度有好多人願意同你分擔嫁...
最後都係個句... 支持你
Originally posted by KKBoy at 2006-4-12 05:22 PM:
唔好再諗la~
諗黎都冇用~
你e...
嗯...有道理
Originally posted by KKBoy at 2006-4-12 05:22 PM:
唔好再諗la~
諗黎都冇用~
你e...
我唔係為個賤女人, 係覺得自己帶眼不識人,
作為一個老婆, 我自問冇90份都有85分,
就算係朋友或同事, 識左10年都知為人,
唔信任, 猜疑都算, 但唔會咁對你嗎?
算啦, 本來我都想旅行去, 但現嫁無啦!
唉~
姐姐唔好飲酒,搵番個好男人,串番佢地啦
.
點都好! 多謝大家支持!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我過得每晚都好難過!!!, 有也咩方法可入睡!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。