<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 06:18 PM:
+ B6 y) \9 p) Q- i0 S
: w/ v3 I: T) \( v& J4 |  c9 ~& N4 O
, t/ v9 z$ U, V3 Q+ [
/ ?& z- J* P  P* W要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
3 r6 n9 N, z8 d/ Q! D# y" Z2 K

/ W$ H$ d8 K$ s3 z! I. o. p跑唔到就行啦,行都有用架,行長少少o羅
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:31:
8 l/ _- g, _( O; N
, y/ O  T& ^% i" C5 j  j9 L9 S2 K% K6 I
& {7 }* J' E9 L9 s) _! R
跑到80米左右,就會''烤全''感
2 t4 o  U8 U+ j2 [+ ~$ j

+ @! I# B8 K7 J. g. J我唔同,我跳到幾公里
; k7 b6 n/ ~1 O. ~# r  b, g' J  e2 W( Q: Q" F- m& C( g
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 20:46:% O' H7 b- Z2 k: Q' v! [8 \$ S
" e0 A/ s( k  k; W% N2 Q; E

" x3 {) u# J, w$ |我唔同,我跳到幾公里
9 p& \1 q7 a5 y4 [6 I- N8 }, |7 ]; b. Z( p1 B1 U. P
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
' @# n$ @! t) T3 N. X- _* b& W  ~; P1 J
你朋友虧的嗎?
Originally posted by hate1118 at 2006-4-17 07:28 PM:
( u) P5 O3 x! D如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一...
: U% r% a, ]) M( h係咪好苦ga??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
你們全身痕嗎
5 o0 @0 a  ?( g) v: S$ ^我就會有時感到全身好似被針"桔"
' y  i! x, n; O6 k! c$ w; O好難受的
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 05:27 PM:
0 c0 r# ^: K* |7 I' g& }+ a  l* a我身體怪怪,好像是近3年才是這樣的
/ P2 q( n1 ~7 a! _) i) G8 |身體有時不知因為什麼痕
- Y( \7 c; i; H$ |' O( |* X3 L有時在家走路,腳面會痕5 G: ?$ b9 D& ?7 y3 }+ T9 |9 q) v
頭一出汗就痕(很少汗都會痕)
3 b# H3 q/ {6 R& z2 O8 j" b* k0 u6 _9 E$ W- L8 j7 K# g; n, f
可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......$ ~( B9 [" \' y& U  o8 l
" i8 N2 V. q, c: X: |
揾個精神科医生問吓.
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 01:04 AM:: Z2 D5 N; H/ X5 {

8 \7 j; |* T4 D+ s! f$ w: Z
  D7 n4 D7 _% U* c  H可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......
, f7 v* |" ]* @$ T' g6 q# }
$ J9 M6 D. m. ^' [揾個精神科医生問吓.
6 r9 ], G2 I2 |
  O3 H( R' Y5 c6 ]9 T, `' ~1 b壓力都有一點,但我只有25歲= =
Originally posted by kjkj at 2006-4-19 06:14 AM:
: M! ^/ \) {4 B3 _* c9 I: L
" G, O0 ]# Q0 B. z6 ^0 _: h: H' q* ~) a& I9 M, ]; T" h
壓力都有一點,但我只有25歲= =
# o$ |9 s9 {* U# R5 I; \. ^
25歲都有機會, 依d野要揾個医生check吓好d.
我都有咁既問題
/ x7 \( w0 z' N我研究個我一定係冬天一熱就好痕9 N) K6 [$ j, Q$ D8 r
特別係塊面, 仲會紅洒' v) J* S- E/ c9 {
我諗係乾燥
睇下醫生吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。