<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:27 PM:& O! w7 @( t8 o# q: x) c

( O5 A' b  k+ Z" ]! M% Y1 Z人格都好重要啦...3 m& X& [  W$ ?3 `% t
依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
( i! ~7 P4 m6 V- ?7 O$ k+ c
起碼唔使捱住咁過日子儲錢出街ma/ C3 I# G; s5 t/ d0 N
出街點都會使錢... 無論多定少都會使
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:
$ `( T( C- h5 ^1 q+ k4 W2 W7 p% V& @1 b$ h  v6 p% h
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...
: V' D5 Y6 N' w) T4 u! Y2 e如果唔介意既...真係有情飲水飽...
' w$ m( I1 j# F& _8 }8 \+ D" T. t5 u就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
; n* d4 C9 ^% v5 i5 z' }) b; \- ~! G
但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
Originally posted by 12d3 at 2006-5-7 12:32 AM:
2 }- Y, q: F$ T2 y: q2 J0 P: L# [. w; H2 q6 M

! A4 y* o7 H, p  L) Q: t( u但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
0 n2 A( {" \8 d$ U4 m0 l% h, S
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:; |: U; p" _+ x$ W
港女太高竇同埋要求都幾高!
7 I* j% u) o8 @+ b香港既女...
5 X7 G3 C) x- z6 u5 T! D3 V1 d

; s5 T9 X  m3 l+ ]8 c* i又要靚仔又要有情趣有事業心,識落之後又要有車有樓有現金,係香港人辦得任達華,但人地個老婆係琦琦,係咪個個香港既女仔有琦琦咁既質素先?+ s( g, r% A3 Q+ o4 a7 d" [
( C) r; Z# f1 Z5 n/ D
質素唔高,仲自以為事既女,過左25就摺得啦!
Originally posted by honeyfei at 2006-5-6 06:16 PM:! v: B2 {6 X( w; m& P  c/ R9 j
個人立場上我好認同樓主既說法...
$ O" [5 E6 X! O- V真...
, H0 V2 ?1 R7 [" b# D4 y
9 c4 h; M& f! q  I' l; k哥d講"男女平等"既港女,真係做到男女平等既,好似d鬼妹咁,買野自己拎、自己俾錢、食飯AA制,先好同我講"男女平等"!!8 Q7 ]2 G0 j& }# D* s

f0 w; m0 C8 N! i7 t# h你同我講文化唔同,咁我同你講,我親眼見到日本男人兩手空空,個女人拎5、6袋餸返屋企;3男3女韓國人去食飯,得三個位,3男坐係度,3女繼續企係度等位!
0 k( N0 G; |2 i( z0 V5 u4 U
6 g1 I& m7 Q+ |" ?$ V香港男仕送野、為你拎野、請你食飯係風度,唔係責任囉,d香港女仔意為男仕做依d野"老馮"既,"唔該"都無聲,セ野態度?!) J7 k% _: {: W  A0 E/ T6 h
Originally posted by 155220 at 2006-5-6 06:18 PM:" A! C* f7 F6 n( G8 S% n) g
bro.
6 y; A' W" A' E$ H多行事,征服她們吧
; R# _6 y/ [  _# ]: Q# e* ]7 Z9 N/ A) w; ^: l
Originally posted by cow888 at 2006-5-6 06:25 PM:
2 s7 x8 B0 z8 S  a4 N7 k但我覺得依家男人d質素確係比以前差.....
# C: s( ?4 F% a9 v

/ u/ L+ I4 l# B呢d咁無品既男人,早飛早着!
6 X) p' x; T# c我眼見好多十零廿歲先入教去團契既男女,好多都係心術不正,唔係去聽道,反而去結識異性!
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:11 PM:
7 X8 n- z7 Z- ]  n" l8 z% n0 V" d  W9 \; r% S# w
唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-
1 W& l+ d+ P% @) `* C因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩. x) X( R+ X' I5 s2 h# E* b2 e
10個有9個都要有錢 第2令仔= =
3 a# L3 `' M" F7 A$ x% s  r
5 C( A/ L0 _) \' G& \8 X咁多章x惠二世?0 _. c7 Z8 d' {2 O( S
邊度揾咁多B哥同白頭佬出黎?% P% K8 g3 ]0 u# [

O8 m7 \; c* c$ ][ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 06:54 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
8 y8 z+ X* x4 t2 B( E# V- N所以我依家先甘比心機讀書...
- C" D# ~1 Y* @* E; t% C女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
. n7 ]: u3 M; ?; T, i; y) q' o

: h; {  {0 N4 F/ [0 W最弊有d港女質素已經低,仲要高竇先惡頂嗎!
/ Q: _: ~& G5 X) \$ c女仔有質素既,男仔怕咩你高竇呀!1 g+ a- x9 ~7 M7 o" m& ]4 }
' E2 `8 H1 y+ {1 p+ r; e/ n/ b! ?1 v
[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 07:02 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
# f/ {# N& G8 h+ ^2 a所以我依家先甘比心機讀書...4 i0 u) J! I" m1 X! K3 A
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
( S4 P7 j8 P: M
7 d' B3 M& U, V! D- `
咁呢點都係男人動力既來源之一!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。