<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最終決戰- 助攻王nash VS 得分王kobe !! 誰勝誰負??
返回列表 回復 發帖
唔該晒2位..如果mark到nash is ok..
但係都小心出面 tim thmas d 3 point..
Originally posted by queenly at 2006-5-6 11:11 PM:

多謝你呀, 我也不知道有這樣的nba網
haha,
呢個網都幾順,比賽ge時候無乜疾~
but....d 時間成日都撞番學時間....好多時都無得睇~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-6 11:13 PM:

haha,
呢個網都幾順,比賽ge時候無乜疾~
but....d 時間成日都撞番學時間....好多時都無得睇~
求學要緊啊, 我高考完佐, 可以睇
Originally posted by queenly at 2006-5-6 11:15 PM:

求學要緊啊, 我高考完佐, 可以睇
咁你咪好得閒~
有排放~
唔理點都要撐湖人啦~!
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-6 11:09 PM:

有人話搵kobe mark nash~
咁miss match之後問題都無咁大........
but我驚影響到kobe進攻表現.........
definitely會影響佢既表現, 但係要睇下邊個既影響大d喇, 高比mark薯仔, 高比係冇咁多力進攻, 但係其他隊友每人進攻落力少少都免強可以彌補既, 只係免強。
但係如果nash真係比高比mark住, 唔單止nash得分下降, 而且傳波都有阻濟, 肯定唔可以好似啱啱果兩場, 係禁區左穿右插, 然後分d世界波比出面d外圍佬。
須知太陽係拿殊穿起既, 拿殊一個受影響, 就等於成隊受影響。 但係湖人, 雖然高比係最重要, 但係穿起整隊波唔係佢, 反而奧當係呢方面好似重要過佢, 就算高比受影響, 成隊湖人也不會話會有甚麼巨變。 所以如果高比同拿殊一齊受影響, 太陽受既影響應該比湖人大, 搵高比mark nash濟得過, 但當然要辛苦高比。

[ Last edited by queenly on 2006-5-6 at 11:33 PM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-6 11:18 PM:

咁你咪好得閒~
有排放~
係好得閒, 但係考得差, 放得越耐, 心情越不安, 希望湖人唔會好以我咁
關鍵只是看太陽內線能否打敗湖人內線。就是咁簡單,根本拿殊發揮如何也不是最影響球隊的元素。若太陽內線輸了俾對手的話,拿殊自然會被擊倒。
我愛長澤
Originally posted by queenly at 2006-5-6 11:28 PM:

definitely會影響佢既表現, 但係要...
key 起隊波ge能力odom 真係好過kobe~
kobe 愈想傳波,就愈多turnover........
佢都係做殺手角色好d, 太刻意傳波turnover就愈多......

on the other hand, nash真係好難mark. pick 一成功,進入key位範圍,
就好危險.............聽日....盼望奇蹟.....
Originally posted by Kian76 at 2006-5-6 11:41 PM:
關鍵只是看太陽內線能否打敗湖人內線。就是咁簡單,根本拿殊發揮如何也不是最影響球隊的元素。若太陽內線輸了俾對手的話,拿殊自然會被擊倒。
唔係咁講ge......上場湖人第4節追分ge時候,
都係靠nash入左幾球頂住......
同埋....只要nash 突破到第一道防線, sun 攻擊範圍就會好大,
以湖人ge防守能力好難對符~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最終決戰- 助攻王nash VS 得分王kobe !! 誰勝誰負??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。