<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西班牙領隊阿拉干尼斯定出 27 人的集訓名單
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-5-7 11:58 PM:
國內首席球會皇馬都得四個球員入選, 有冇搞錯?
希古拿, 古迪o既經驗可以帶住隊波班新仔, 蘇達度又係好有入球能力o既殺手, 美治亞天份都唔差
我之前都話佢仲係活o向皇馬稱霸o既年代o家喇~
...... 希古拿? o向皇馬都冇正選喇...
古迪又係燥底o黎~
Originally posted by Pharaoh at 2006-5-8 12:15 AM:

我之前都話佢仲係活o向皇馬稱霸o既年代o家喇~
...... 希古拿? o向皇馬都冇正選喇...
古迪又係燥底o黎~
希古拿冇就應該的~我都差d唔記得佢啦
睇波多過踢波~
古迪就...唔抵囉

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-5-8 at 12:38 PM ]
點解一定要有魯爾呢......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-5-9 07:22 PM:
點解一定要有魯爾呢......
你真係好笑,家下魯爾好差咩?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 07:26 PM:

你真係好笑,家下魯爾好差咩?
咁又唔係...但有唔少人個態會好佢好多

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-5-9 07:28 PM:

咁又唔係...但有唔少人個態會好佢好多
西班牙大軍4大前鋒入面摩仔同托利斯既狀態唔見得好過魯爾,而且魯爾落到場會周圍走,絕對可以影響到其他隊友

如果要搞到好似英格蘭咁,選到新仔或者係d細球會度踢既前鋒我認為選魯爾更好,除非有其他前鋒入球率勁高啦,但除左韋拿之外唔見得有人係囉
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 07:32 PM:
西班牙大軍4大前鋒入面摩仔同托利斯...
咁情況會好過英格蘭...

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-5-9 07:33 PM:

咁情況會好過英格蘭...
當然啦,英格蘭如果有返朗尼的話就唔同講法,韋拿=朗尼,奧雲=魯爾
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 07:34 PM:

當然啦,英格蘭如果有返朗尼的話就唔同講法,韋拿=朗尼,奧雲=魯爾
摩lin=高洛治ma??

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-5-9 07:37 PM:

摩lin=高洛治ma??
可以咁講
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西班牙領隊阿拉干尼斯定出 27 人的集訓名單

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。