<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...
返回列表 回復 發帖
打人是不可原諒的... 無論是甚麼原因,都是不應該的。
Originally posted by cgdmzlam at 2006-5-23 09:09 PM:1 i3 n% x7 o+ k/ Q4 E2 V
我覺得一d都唔離譜
! m4 g9 Z( i& L2 ^1 M4 |我古正常人唔會無...
; o9 S8 G3 _! w; A* M1 \
4 @: v) K/ e, }9 }
bro, 7 @/ d' a. }7 l9 Y4 W* ~5 n
有冇道理係一回事/ z* p8 b- X8 G9 f5 `  u/ M
可唔可以打人又係另一回事
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 09:51 AM:
* h/ O5 Z8 ?1 g  L1 ?5 d2 n" n我個 friend o係深圳度影街景(唔係影人裙底o個d), 都俾d 大陸人打兼沒收 dv la
  i: G+ T4 [* V3 c: o8 x9 l
- ?* c4 l& R6 y  d0 F+ U& T
下 ?
4 v9 Z! k( y, y3 [* F' i; F' _
8 b7 o1 `* W0 [點解會咁既 ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 10:55 AM:0 w  d8 o4 G. a9 Q2 D; U/ j2 t. U
; t6 Q: n, [* l2 p

/ H/ L5 M" q) I3 r, |  n( a下 ?
3 f( H) T1 K( @- f" m& S7 ^9 ]- p. X. _  K- b2 k7 d" j: Y; F
點解會咁既 ?
) l! B5 P$ X# W5 A9 P5 H& ?就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:
% B. C, O9 q& E9 h) `: L7 g
1 h! w, g+ Y" K6 N& w: R- S就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
7 a1 g  k" v( Z. x2 z1 R7 x
$ |  E. d9 w# j/ W/ ]- r; s
中國果D人short架 ?
. I; X4 i( B3 G* c( S" m5 N+ ^, O! J% e- Q8 g
同明搶有咩分別 ?
Originally posted by d228216 at 2006-5-23 09:11 PM:
5 s0 O3 d! M. Y2 u4 Q- t9 p1 h4 L2 I' e4 ^' ~: J
都唔係丫.........香港d 9仔隊 冇比人打 X 死哂, 比較離譜.
# j9 a- p6 Q6 ]. p) B8 S2 p. P: a
對!
8 `, [! G0 I0 C- q4 P+ T正當記者比人打...3 K9 @1 F; ?3 [+ C
d賤格記者反而日益猖狂...真係冇天理..
民主定民粹?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 02:23 PM:
' E( I8 U( X; t1 a
/ F3 p. w! q  D, t8 @% @& @& Z( S5 |7 Q
中國果D人short架 ?# H2 ]! a5 j  V( X$ _! E

1 ?; w( n5 K+ l: j同明搶有咩分別 ?
# U; y$ u8 A0 g% V大陸係咁 la
; S; Q$ g, G) y/ R" t一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!"
+ Q: p1 V4 l3 _5 |2 p: J; D1 r9 G, I; l咁就沒收左人地o既私產
Originally posted by bigfish at 2006-5-25 05:33 PM:  e* y5 c* L* n; k! o
5 l9 ^& b! B# z! k. T: ~
大陸係咁 la5 }% b4 [* N( C
一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!"
0 `2 |" q9 }& s咁就沒收左人地o既私產
4 [: Q# B0 E& H; @7 N, ~我諗以後要影嘢時最好先 'dup' 7條友囉,再影佢比人打到仆街個賤相再upload上嚟吹水版大字標題:'香港記者殘暴欺凌大陸人為港人爭光影片'
我覺得台灣D記者最幸福 !  (~^o^~)

380 x 254 PIXEL下載

Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:
# g5 k# W/ V. b  X- m- `( k9 |! N( a" T! e
就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
沒收部 dv????????....可能其實係遇賊..........
( N; C; H' M; F  _
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。