<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 伍晃榮與林尚義不咬弦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-12 02:14 AM:

係ar,搞到節目跌左兩個level~
同埋d嘉賓都好廢,d意見......但個劍擊教練和個議員最有料到,專業過其他所有主持、嘉賓,資料要搵就個個都有,但實際既眼光和客觀見地就高下立見。(阿叔就半好半壞,好就勝在夠堅定和實際d,壞就係年紀老反應慢)

[ Last edited by Kian76 on 2006-6-12 at 02:21 AM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-12 02:20 AM:

同埋d嘉賓都好廢,d意見......但...
女嘉賓....食屎既,今日個游水仔都ok,另外果個都係白痴,
個鐘仔我以前一直恥笑佢,但今大把薦佢底....
搞到大師級既阿叔無曬引~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by Kian76 at 2006-6-12 01:58 AM:
李克勤真係好剋人憎!!!今日睇左佢...
首先我唔係要挑起d乜
但我唔能夠完全認同,李克勤係好偏袒英格蘭,不過又唔見得打電話上黎個位,係有心討論d乜
只係上黎講,第二句就講"英格蘭會輸",真係唔知佢咩心態呢?
跟住就估係瑞典,重話係首名,大佬亞!!!係都講下瑞典點解掂先得ga
一出聲就話英格蘭輸,瑞典win,呢d叫討論咩?

有d人講野着眼點真係好有問題,
一組四隊波,話邊隊波得,但是無解釋
只係講其餘三隊波點弱......呢重講野方式係好串ga
Originally posted by scorerhk at 2006-6-12 02:34 AM:

首先我唔係要挑起d乜
但我唔能夠...
但你要諒解一下人地可能講野既方法有問題,好多野表達唔倒,我聽既時候,雖然亦覺得佢有少少太主觀願望瑞典贏,但佢的確做到中肯既感覺:英格蘭場波踢得好差。

呢個係無可否認既,佢就算冇解釋,但只要有睇過場波既大家都應該會知道,但李克勒仲撐:死球戰術......大佬呀!!!你講晒啦,英格蘭今場係只能利用死球製造威脅呀,個觀眾都講出一樣野:今場波英格蘭贏波有運。

可能之前個觀眾太廢太語無倫次,令我覺得呢位觀眾正常好多,但講真,李克勤d對答真係好有問題,佢有邊一句係認真回應別人??句句串咀黎圍護英格蘭,講真英格蘭保持呢場波既水準分分鐘16強都己經要返屋企啦,仲串咀......雖然瑞典一樣入唔倒波,但進攻既流暢性遠勝英格蘭,進攻威脅性大得多!!!防守亦唔見得差,唔使o個條觀眾講我都咁諗架喇,係衰臨門一腳姐。

真係想李克勤反醒下,自己究竟係黎講波定黎幫英格蘭開show。
我愛長澤
[quote]Originally posted by Kian76 at 2006-6-12 03:42 AM:

但佢的確做到中肯既感覺

中肯......如果佢只係單一講英格蘭就係,但係佢提出瑞典既比較,但又無講場波,就好難令人覺得係......

今場波英格蘭贏波有運......入球就有運

如果講整場波我就不敢苟同,場波戰果係打和又唔同,我就會覺得和波都汁番身彩
但英格蘭係領先,只係之後踢得保守,加上你睇下巴拉圭的攻勢有幾乏善足陳(當然英格蘭唔好得幾多),有幾多威脅...個數字我都唔想講...
英格蘭都有幾下中龍射門啦
真係要講有運...不如話巴拉圭跌watt跌得arm時候

我講ge唔係你ge評論,你講ge無問題我都好同意,包括話李克勤...講到英格蘭佢特別係咁
問題係打電話上黎條友,講野比較時單一偏向

[ Last edited by scorerhk on 2006-6-12 at 04:55 AM ]
Originally posted by scorerhk at 2006-6-12 04:40 AM:
[quote]Originally posted by Kian...
算啦,o個個只係普通球迷阿叔,上一代既人講野係咁架啦,你都應該明白架,所以我理解佢,少少主觀就實有,因為佢只係一個普通球迷,但李克勤當晚係講波佬+專業人仕,為何比個普通觀眾更無知,更主觀??完全否定英格蘭踢得差??

我都想打電話去吹下水,串下李克勤,但唔知個電話,亦唔知使唔使錢......哈哈!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-12 12:09 PM:

算啦,o個個只係普通球迷阿叔,上...
李克勤都唔係好串,係個阿叔講成咁,克勤先有咁既回應
反而無時無刻都咁串既係ar林敏聰
我想成個節目無邊個唔俾佢串過,包括阿叔
Originally posted by Kian76 at 2006-6-12 12:09 PM:

算啦,o個個只係普通球迷阿叔,上...
哈哈,李克勤實比你寸到啞曬
摺吧啦
Originally posted by scorerhk at 2006-6-12 02:10 PM:

李克勤都唔係好串,係個阿叔講成咁,克勤先有咁既回應
反而無時無刻都咁串既係ar林敏聰
我想成個節目無邊個唔俾佢串過,包括阿叔
有線果邊悶到嘔~

琴日係電腦睇日劇睇到八點幾九點先開電視,九點幾先埋位睇波,都費鬼事睇個嘉年華,悶到嘔

好鬼懷念04歐國盃阿葛同李燦森,搞笑好多,日日都會笑,相反依家就..........

個肥仔聰以為自己係星爺學人搞show做創作總監

排舞果個樣衰衰懶型懶醒咁,見到佢就想打佢

個杜汶澤仲衰,就帶埋老婆上去,又悶又低能

張達明更加...........

唔怪得得兩粒鐘嘉年華,每場波之間既時間寧願攞黎講波,哈
摺吧啦
李克勤根本系個『英奴』,英國佬吐啖口水佢都當聖水.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 伍晃榮與林尚義不咬弦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。