<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by msv at 2006-7-8 09:30 PM:
- N* T0 Q+ ^* t4 n: Z頭先見到有人扯旗XD
9 g/ E, k5 S0 W4 U

6 H5 a( \. h- D* M) _6 m* |女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
Originally posted by vv1668vv at 2006-7-8 09:32 PM:
( h0 U) e8 M3 `6 C; w/ h3 w
' w. A1 q, j4 K  B$ m4 |" ?) N5 z7 p" Y5 m
女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
) I+ \# M$ y* W0 X2 \: e7 M. Q
1 ?+ W( t! y) V7 ]* {  m; @

1 e3 ^% q$ a* X% a8 X3 [
8 y/ e6 [% U( @! B可能係見到男人先扯
乜野無能丫......你指緊乜野無能丫?!7 i- M9 b( A% F) [2 M4 P
哈哈....勁玩野丫!!
% u6 H) `( [0 T, f( a唉....有智慧都唔會去選港男啦.......
以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
Originally posted by hongkongpeople at 2006-7-8 11:23 PM:  _* p, Q3 P) k
以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
8 ~2 A' ?0 O4 N0 ?7 X( S
, `+ y6 T, U  L% ?你講果個應該係"健力組"~~$ O9 i$ E! B  K4 b
不過我都讚同你講既野.....$ G' p  Y7 \  f3 v
個冠軍真係好唔掂....我都無諗過會係佢....
) V( x" e6 Z6 s/ b再講....佢阿哥"黃長興"靚仔過佢好多......9 Y, c9 ]% b: o' M
如果佢阿哥今年先參加....應該會係佢贏.....: P% ?5 y- W6 r& z6 R) d3 Q7 H
今年真係係班"騎呢"中, 選一個"最唔騎呢"既出黎......0 t2 h% J% M% [9 ~) d6 F0 `. V
上年既質數好好多, 可能上年第一年, d男人唔知做乜所以走上去試下.....
. Q9 D  i6 S, Y) x今年知道做乜, 有"智慧"果班都唔會走去選....
和香港小姐一樣,我都唔覺得香港小姐美
! y* |8 n% `: f5 {下一年又唔知出D咩出呢了= =
Originally posted by 155220 at 2006-7-8 09:26 PM:
% J1 z4 `7 {( H1 {: F: M* D各位去亞視睇張偉文仲好啦,唱得都幾好聽
3 E7 y2 q5 [, F$ z" j7 R: F2 u
係囉,我同意~
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 02:30 PM:& Y4 ^2 W- r0 }# E+ H5 E

& e  ], y( ^) J" |) N$ O# m/ y係囉,我同意~
% R& n( [: T5 }; c點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?
( L5 l  W) |: Y- B唔公平喎
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 15:15:- t) O9 v" \) @4 N
' z5 M" H2 h* b/ b" @
點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?
9 t  B, c5 J5 w* i; U1 n- @唔公平喎
  o1 M, R; X# b+ U" \& D- v

" }& C0 e1 B3 Z* J) Z3 M9 W女權主義
.
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 14:30:
/ X* [  u% B/ N. h, I
5 a; E8 e6 I# R) M% L& x係囉,我同意~
* o% ~! `: F( G% i* I( {% _$ Y9 p$ H
唔止ok好聽,仲有阿張生真係好攪笑
5 x3 R1 _) i. H' L2 q5 a+ }% j7 |3 |) ^/ q' r& N, @  {- ^3 A
諗起前幾日搭lift見到佢,真係......
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。