<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » AB佬之迷失世界???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ABCstopper at 2006-7-22 10:46 AM:

系囉,換晒佢地la
不如俾你做la~~
哎呀~~禁止訪問ga?
仲諗住等你覆tim
Originally posted by michael86 at 2006-7-25 05:17 PM:

不如俾你做la~~
哎呀~~禁止訪問ga?
仲諗住等你覆tim
呢位仁兄,每人有個人立場,你冇必要去阻止人地諗乜講乜,你覺唔覺你好多口?????
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by G-Master at 2006-7-25 06:09 PM:

呢位仁兄,每人有個人立場,你冇必要去阻止人地諗乜講乜,你覺唔覺你好多口?????
我有阻佢咩?
我話不如佢做jar ma
你邊到睇到我阻止佢諗乜講乜
A……一人少句,無謂為左d一睇就知係分身嘅人講嘅說話而傷和氣
Originally posted by michael86 at 2006-7-25 06:16 PM:

我有阻佢咩?
我話不如佢做jar ma
你邊到睇到我阻止佢諗乜講乜
你寸人即系阻人,你冇阻既念頭又點會寸?
人地既事你理黎仲乜?你做甚麼架兩中間人?你系咪好勁?
總知人地既事就無謂去理,搏乜???無謂架
Originally posted by G-Master at 2006-7-25 06:24 PM:

搏你出聲law~~而家搞掂~~

潛水lu
Originally posted by toro at 2006-7-25 06:24 PM:
A……一人少句,無謂為左d一睇就知係分身嘅人講嘅說話而傷和氣
衰仔做咩玩踢爆
Originally posted by G-Master at 2006-7-25 06:24 PM:

ABCstopper
禁止訪問
狀態 離線    積分 0
發帖 46
注冊 2006-6-23

Quote:
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-20 22:30:

拿拿拿!!!
又一個當個低賤版主系大佬既member喇,佢系咪咁好真系心照la

邊個侮辱人在先都相當清楚…算啦好無?何必呢?
Originally posted by toro at 2006-7-25 06:24 PM:
我只信每個人講既說話都有佢既目的、原由
但一些好管閒事,明挑暗寸,埋堆針對既我就不能接受
Originally posted by G-Master at 2006-7-25 06:30 PM:

我只信每個人講既說話都有佢既目的、原由
但一些好管閒事,明挑暗寸,埋堆針對既我就不能接受
係既係既
對唔住,我錯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » AB佬之迷失世界???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。