<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天龍八部中喬峰一問
返回列表 回復 發帖
我唔係契丹人我唔係契丹人我唔係契丹人我唔係契丹人我唔係契丹人我唔係契丹人我唔係契丹人我唔係契丹人...............
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-31 02:02:
, o; e# M& e) s我唔係契丹...
& h5 W% p- n" k( E2 G我唔係契丹人,我係梁嘉仁!!!
Originally posted by guswan at 2006-10-31 02:07 AM:
) m) a# L. g: `6 }. S* T% u
  e4 e* _: P1 c! ]: R# l我唔係契丹人,我係梁嘉仁!!!
5 c! b6 W& V8 g8 F
金庸先生應該改返個結局啦, 根本唔合理
6 _! B6 x5 P2 |冇野係解決唔黎, 如果英格蘭對法國, 唔通亨利要自殺?* G" w' s( ^; {' {* I& T
英格蘭對德國唔通夏格維斯又自殺?
1 G+ c. f# Y" |: F金庸先生個思想仲存在o係封建時代, 明顯不合時宜, 出題目o既人明顯大漢族主義
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-31 02:09:) T- x, e8 Y. \4 S

0 v) V- W5 ?1 q* x' T
0 @4 K* [1 a* M7 @9 x9 h$ n# I4 S% o; w! D) C, F3 Z. x
降龍有悔
Originally posted by guswan at 2006-10-31 02:20 AM:
; T& f+ O* s0 _1 i5 @7 {
- @; O( g8 I! C* D& H4 Q3 D5 `
7 x. K- ^9 g$ l2 G3 t# z6 e* A降龍有悔
) A+ P: ~1 R% V( i5 s係"亢龍有悔"
Originally posted by hold_find at 2006-10-31 09:02 AM:9 Y4 Y3 T4 V% A; T& ^) b3 G
' O) W2 G  J" e
係"亢龍有悔"
3 v4 {$ `6 c8 C5 C
望夫成龍
& T) Z4 p/ R& \! J' n; {龍馬精神
Originally posted by bigfish at 2006-10-31 02:20 AM:" k: A6 ^3 j. O5 t
金庸先生應該改返個結局啦, 根本唔合...
, j: P. q0 b  |# K0 B& k: V) }" A, `  c4 o, R6 s6 g
係呀,最好改埋背景係現代,好唔好?
Originally posted by leoglas at 2006-10-31 23:23:; B# w% o9 D' k' \

: B4 c% T* N, g( ]$ y% S8 K# u2 |
) h9 K  V* U- y係呀,最好改埋背景係現代,好唔好?
- a9 u$ A! j& C9 L4 o
8 T; o7 ^+ A  N  S" Q, J% \宋遼盃,遼宋足球.: m" u4 s6 M, m
2 L2 o. u7 @- y
喬峰一定做keeper,佢有擒龍功.
" D/ \' i( Y9 }6 P. H" l: |段譽打翼或前鋒都可以..
% s1 p0 k& {# u  ]8 C虛竹嘅生死符(六陽融雪功)派牌咁準,打中場.
4 p0 U6 m! y6 f8 j( r: v5 |$ K本來想比慕容復做defence,但驚佢二五,
7 t/ F* V2 q+ C0 g5 g% P掃地神僧同枯榮都可以頂住,,捱得打.
% K' m8 w4 H; c4 F8 S9 d: p* d9 b! {3 `% f
王語嫣梗係做領隊,人地出咩招都冇用,只怕對reading,爛仔波冇路捉.
Originally posted by hold_find at 2006-10-31 09:02:0 S5 A6 k- O- A' O/ B

; H# X0 a- Z% b4 G係"亢龍有悔"
8 ?* j, {4 Z/ K' Q
# s! S6 B8 r9 l$ U# Z
對,對,枉我背埋序卦傳都打錯,該死.
' ?$ c3 b& S3 ]' v; @" g3 }7 l8 X3 L! Z5 U' I3 ]6 `7 ]
[ Last edited by guswan on 2006-11-1 at 12:11 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天龍八部中喬峰一問

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。