<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 迪斯拿好慘呀...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ahdee33 at 2007-1-17 09:06 PM:
同碧咸一樣既技術型中埸
比佢好扭啦,係咪呀
I Love 心潔
Originally posted by donald15 at 2007-1-17 01:22 AM:
蘇斯克查都傷左幾年啦
今年出番黎又生番晒
廸斯拿咁後生點解唔等下再試下呢
佢冇蘇斯克查咁樂觀...
之前又有抑鬱症咁樣...
都好無奈下...
蘇斯克查起碼有去過高峰, 有過風光...
但迪斯拿...世界又未踢過...
成世人俾人話佢好好波...但係就冇去過高峰...
有埋抑鬱症...佢都真係要離開呢個傷心地...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by locklock at 2007-1-17 01:20 PM:
是一種解脫,何慘之有?

其實是拜仁一手做成他今天的樣子。他本已進精神病院住,治理抑鬱症。
亦早有聲明希望退出球壇,但拜仁的高層不段希望他早早復出。
最後他唯有對外諠稱已更治好抑鬱症的問題,提早歸隊。

如此差劣的心理素質,早後讓成他在球場上不但沒有發揮,更受了重創。
如今諠告退休,可能是因為約也將滿,拜仁亦知再沒有利用價值。
終告得到解脫,何慘之有?應該是可喜可賀才對。
慘,是慘在他的才華未能發揮
未能好好享受原本自己喜歡的足球
有抑鬱症唔等於心理素質差
當年成為全德國人民的希望和跟一個黑人結婚之壓力
又豈是你這小小球迷可以想像,有資格去批判
以往有多少新星受不住壓力、傷患而離開球壇
迪斯拿是另一個不幸者
才華就此埋沒,是他,是球迷的不幸
不是慘是甚麼?
當然,現在他選擇離開
無可否認能令他再有快樂的生活,是件好事
只能是說句:塞翁失馬,焉知非福,和祝他生活愉快,身體健康

[ Last edited by german on 2007-1-18 at 02:09 AM ]
點解冇人講雲巴士頓 ?!
佢都黃金時期,因傷患而提早收山 >.<
The Best
Originally posted by ASPP at 2007-1-18 08:31 PM:
點解冇人講雲巴士頓 ?!
佢都黃金時期,因傷患而提早收山 >.<
雲巴士頓都叫係職業生涯中得到佢應得的名聲
但迪斯拿....我同我個fd講佢退休
佢竟然問我....迪斯拿係邊個...
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by ahdee33 at 2007-1-17 09:06 PM:
同碧咸一樣既技術型中埸
成就都差好遠啦下話
Originally posted by bigfish at 2007-1-18 10:17 PM:

成就都差好遠啦下話
技術都差好遠tim~~~
迪斯拿好咁多!
Originally posted by german at 2007-1-18 02:07 AM:

慘,是慘在他的才華未能發揮
未能...
同意..
迪斯拿有志難伸,
佢其實需要好大勇氣先可以作呢個決定..
因為作為一個天才球員, 佢咁快就要掛靴,
真係聞者傷心..
又抑鬱症, 又5次膝部重創..
佢仲後生過我....0甘快就退休....

可惜可惜
Originally posted by bigfish at 2007-1-18 10:17 PM:

成就都差好遠啦下話
吾計碧咸名同佢樣既商業價值同佢既號召力..
如果有同等機會發揮..
我肯定碧咸差N皮啦
技術方面更加無得比
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 迪斯拿好慘呀...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。